1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
25-04-2024
Vārdadienas šodien: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Ugunsgrēkā Balvu pagastā iet bojā cilvēks

Piektdien, 27.oktobrī plkst. 16.33 VUGD saņēma izsaukumu uz Balvu novadu, kur lauku viensētā, vienstāva dzīvojamā mājā, bija izcēlies ugunsgrēks.

“Jo dziļāk mežā, jo vairāk…”

Ikviens, kurš aizvadītajā sestdienā devās uz Lazdukalna saietu namu, lai apmeklētu pasākumu “Jo dziļāk mežā, jo vairāk…”, nokļuva mazliet tādā kā pasakā, kur sastapa Meža māti un Meža tēvu, Vilku, Zaķi, Lapsu un citus pasaku tēlus, klausījās un skatījās vairāku amatierteātru uzstāšanos, priecājās, smējās un mazliet pat uzdejoja.

Žoga meistari, iespējams, mājos Tilžā

Pagājušās nedēļas nogalē bijušo Tilžas internātpamatskolu apmeklēja Valsts nekustamo īpašumu (VNĪ) un Nacionālo bruņoto spēku (NBS) pārstāvji, lai lemtu par iespēju skolā izmitināt NBS speciālistus, kuri būvētu žogu uz Latvijas–Krievijas robežas. Lai arī ciemiņi komentāros bija skopi, nav noslēpums, ka jāizbūvē aptuveni 180 kilometri žoga.

“Vai Tu atceries to dienu?”

Aizvadītajā sestdienā Medņevas tautas namā sieviešu vokālais ansamblis “Melodija” 20 gadu jubilejas pasākumā “Vai Tu atceries to dienu?” atvēra gan vēstures lappuses, gan kopā ar ciemiņiem dāvāja emocionālu melodiju, ietērptu dzejas rindās. Ansambļa vadītāja Inita Raginska atklāja, ka 20 gados ansamblis dažādos pasākumos uzstājies 210 reizes.

 

Jāpagriež stundu atpakaļ (30.10.2023.)

 

Vasaras laiks Latvijā šogad beigsies šī gada 30.oktobrī plkst. 04.00 (naktī no sestdienas uz svētdienu), kad pulksteņa rādītāji jāpagriež vienu stundu atpakaļ.

 

vadi

Veiksmes prognoze


.