1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
16-04-2024
Vārdadienas šodien: Alfs, Bernadeta, Mintauts

Jaundzimušo randiņš

2008.gads. Desmitais jaundzimušo randiņš Lazdulejas pagastā

Jaunākie lazdulejieši. No kreisās Judīte Keiša ar dēlu Ediju un Evija Logina ar dēlu Ervīnu un meitu Aivu. Diemžēl vīrusa infekciju un saslimšanu dēļ jaundzimušo randiņā neieradās pārējie jaunākie lazdulejieši: Jekaterina Drozdova, Andis Gabranovs, Aleksandra Kuļša, Juliāna Keiša un Santa Strumpe.

2007. gads. Devītais jaundzimušo randiņš Medņevas pagastā.

Jaunākie medņevieši. No kreisās Sandra Ločmele ar meitiņu Žaneti, Ārija Kaimiņa ar dēlu Aleksi, Zinta Babāne ar dēlu Kristeru, Intars Molodcovs un Rudīte Zelča ar dēlu Saivi un Biruta Ločmele ar dēlu Salvi. Uz randiņu nebija atnākuši Kaspars Babāns, Lauris Čerbakovs, Eduards Šaicāns un Jānis Duļbinskis.

2006. gads. Astotais randiņš Kupravas pagastā.

Jaunākie kupravieši. No kreisās Irina Kļementjeva ar dēlu Aleksandru, Diāna Urtāne ar meitiņu Elīnu, Anēlija Vereščinska ar dēlu Aleksandru un Sanita Logina ar dēlu Rikardo. Uz randiņu nebija ieradies Endijs Smirnovs.

2005. gads. Septītais randiņš Vectilžā un Lazdulejā

2005. gadā pirmoreiz jaundzimušo randiņš notika divos pagastos – Vectilžā un Lazdulejā -, jo abos pagastos 2004. gadā dzimušo bija vairāk nekā mirušo.

Jaunākie Vectilžā. Pirmajā rindā no labās Agnese ar mammu Ilgu, Maigurs ar mammu Daci, otrajā no kreisās Anda ar mammu Ivetu un tēti Gunti, Līga ar mammu Elitu, Sonora ar mammu Solvetu un tēti Andri un Karīna ar mammu Eviju. Randiņā nepiedalījās Andis Pauliņš un Valters Zelčs.

Lasīt tālāk ...

2004. gads. Sestais randiņš Šķilbēnos.

2003. gadā Šķilbēnu pagastā reģistrēti 18 jaundzimušie, to skaitā divi dvīņu pāri, bet 2 bērniem pēc dzimšanas šajā pagastā deklarēta dzīvesvieta. Uz jaundzimušo randiņu bija ieradušies pieci mazuļi.

Jaunākie šķilbēnieši. Pirmais no kreisās Rolands Slišāns ar mammu Guntu, Elvis Ignatjevs ar mammu Lūciju, Domeniks Slišāns ar mammu Ligitu, Gundega Logina ar mammu Rudīti un Daira Circene ar mammu Ilziņu, otrajā rindā Domenika tētis Andris.

vadi

Veiksmes prognoze


.

Vaduguns Vēsture