1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
02-05-2024
Vārdadienas šodien: Gints, Uvis

Rakstos

Uzstāda pieminekli pulkvedim

Oktobrī Zemessardzes 3.Latgales brigādes karavīri un zemessargi Kāpessila kapsētā Tilžas pagastā, pulkveža JĀŅA ŽAGATAS atdusas vietā, uzstādīja pelēkā granītā kaltu pieminekli.

Jaunieši vairākām ēkām izsit logus

11.oktobrī ar varoņdarbiem izcēlās kāda jauniešu grupa no Balviem, kas izsita logus vismaz četrām pilsētā esošām ēkām. Pēc redakcijas rīcībā esošās informācijas loga stikls izsists arī “Ecoline” autobusam.

Holandieši skolām vedīs kārtējo dāvinājumu

18.oktobrī Balvu novadā divu dienu vizītē ieradās ciemiņi no Holandes. Viņu mērķis bija apciemot un apskatīt vairākas mūspuses izglītības iestādes, lai jau nākamajā braucienā maijā atgrieztos ar kārtējo dāvinājumu – 200 datorkomplektiem.

Cerēja uz lielāku aktivitāti

Pagājušās nedēļas nogalē mūspusē izbraukuma vakcinācija noritēja Baltinavā, Rugājos un Balvos, turklāt pirmo reizi kultūras un atpūtas centrā. Vakcinācijas komandas, kurās strādāja Balvu mediķes, vadītāja Ināra Janičenoka neslēpa sarūgtinājumu, ka aktivitāte Balvos bija vairākas reizes mazāka, nekā cerēts. Baltinavā vakcinējās 71, Rugājos – 52 un Balvos – 117 cilvēki.

“Turi buru – esi drosmīgs kapteinis!”

Šonedēļ Balvos, netālu no meža dienesta un veterinārās pārvaldes, atklāja ģimeņu un aktīvā dzīvesveida telpas “Kureti cafe”. “Jaunais ģimenes centrs “Kureti” sengrieķu mitoloģijā nozīmē bērnu pieskatītājs. Tā būs vieta, kur būt kopā, svinēt kopā un būt īpašiem Balvos,” pavēstīja īpašnieks Edgars Kaļva, kuru daudzi balvenieši līdz šim pazina kā dažādu sporta aktivitāšu organizatoru.

vadi

Veiksmes prognoze


.