1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
17-05-2024
Vārdadienas šodien: Dailis, Herberts, Umberts

Rakstos

Noplēš uz afišu stenda piestiprināto informāciju

Laikrakstā “Vaduguns” regulāri rakstām par dažādiem notikumiem, kas saistīti ar huligānisku rīcību vai, piemēram, svešas mantas tīšu bojāšanu vai iznīcināšanu. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Pašiem savs ģenerālis

16.novembrī Ministru kabinets piešķīra ģenerāļa speciālo dienesta pakāpi Valsts robežsardzes priekšnieka vietniekam (Galvenās pārvaldes priekšniekam) pulkvedim Jurim Martukānam. Bijušais balvenietis taujāts, kādas bija izjūtas, saņemot augsto pakāpi, atzina, ka tās bijušas divējādas.

Likvidē marihuānas audzētavu

Valsts policija savā rīcībā ieguvusi informāciju par personu, kura, iespējams, kādā privātīpašumā Balvu pagastā nelikumīgi audzē un uzglabā marihuānu (attēlā).

Vau, Ziemassvētki tuvojas!

Pirmajā adventē pie Balvu Kultūras un atpūtas centra iededza pilsētas Centrālo egli. Balvu novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs atgādina, ka Balvu pilsētā ir ļoti skaista tradīcija, ka Pirmajā adventē iemirdzas pilsētas Centrālā egle,  dzirdamas bērnu čalas un smiekli: “Pirmo svecīti iededzam ar cerību, un bērni ir mūsu cerība.”

“Olīves” atklāj gleznu izstādi

Jau pirms Latvijas valsts svinībām Balvu Kultūras un atpūtas centrā izlika gleznošanas studijas “Olīves” izstādi. Decembrī studijai, kuru vada Olga Reče, apritēs 14 darbošanās gadi. Klātesot daļai studijas dalībnieku, 21.novembrī Dienvidu zālē notika izstādes atklāšana.

vadi

Veiksmes prognoze


.