1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
02-05-2024
Vārdadienas šodien: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Rakstos

Uzsākti seši pārkāpuma procesi, izņemtas desmit elektroniskās cigaretes

Valsts policija, sadarbojoties ar kinologiem un dienesta suņiem, regulāri rīko reidus izglītības iestādēs, lai atklātu un novērstu dažādu apreibinošo un aizliegto vielu lietošanu skolēnu vidū.

Vai publiskas talkas vairs nav modē?

Piecpadsmitajā Lielajā talkā kopumā Latvijā bija pieteiktas 1214 talkas vietas. No tām 1001 publiskās atkritumu savākšanas un labiekārtošanas talka un 213 SOLO talkas, tostarp DUO un ģimenes talkas. Ziemeļlatgalē, arī Balvos talkoja daudzviet, tostarp pie Balvu ezera slūžām un Vecajā parkā.

“Trīs dienas, kā jau Latgalē pienākas”

Trešdien Latgales vēstniecībā “GORS” atklāja Latgales kongresu “Latgaliskuma kods Eiropā: no valodas līdz ekonomikai”, kas ilgs trīs dienas un 29.aprīlī noslēgsies ar plenārsēdi – rezolūcijas pieņemšanu. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Metālu nodod metāllūžņos, pārējais – nabadzības dēļ…

Netālu no Baltinavas esošajā Slobodas ciemā uzmanību piesaista kāds īpašums, kura pagalms burtiski pārkrauts ar dažnedažādiem atkritumiem un citām mantām. Pirmais jautājums, kas rodas, to visu redzot,- kā šādos apstākļos var dzīvot un vai vispār tur kāds dzīvo? Tomēr dzīvo gan! Kā stāsta mājas iemītnieks VALĒRIJS TARAŅENKO, viņš savāktos metālizstrādājumus nodod metāllūžņos, bet viss pārējais mājup atstiepts nabadzības dēļ.

 

Lai labi izskatās un gardi ražo

Ar Lauka dienas demonstrējumu noslēdzās vairākkārt pētītā tēma par jauno, kraupja izturīgo ābeļu šķirņu pārbaudi dažādos Latvijas reģionos. Demonstrējumā piedalījās arī zemnieku saimniecība “Ievulejas” Susāju pagastā, kur galvenais dārzu saimnieks ir Valērijs Romanovs.

vadi

Veiksmes prognoze


.