1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Rakstos

Kad abas puses ķīlnieku lomā…

Šajā publikācijā aprakstītā problēma ir spilgts piemērs tam, kad vainīgo tā īsti jau nemaz nav, bet abas puses atrodas ķīlnieku lomā. Stāsts ir par izveidojušos situāciju ap mākslīgā seguma futbola laukumu pie Balvu Valsts ģimnāzijas, kur, regulāri notiekot sportiskām aktivitātēm, vairākkārt nodarīti bojājumi blakus esošajai daudzdzīvokļu mājai Dārza ielā 10. Piemēram, kā atklāj viena no mājas iedzīvotājām VIJA PRIEDESLAIPA, viņas dzīvokļa logu stikli, futbola bumbai lidojot pāri laukuma aizsargtīklam, izsisti jau piecas reizes! Turklāt pēdējais šāds gadījums notika pavisam nesen (20.martā), par ko ziņots arī Valsts policijai.

"Kur vislabāk pasniegt balvu, ja ne Balvu novadā?"

Sestdien Nemateriālajā kultūras mantojuma centrā “Upīte” valdīja īpaši svinīgs noskaņojums. To apstiprināja arī Latvijas Folkloras biedrības “Austras koks” valdes priekšsēdētājs Andris Kapusts, pavēstot, ka folkloras balvu “Austras koks” pasniegs trīs nominācijās. “Kur vislabāk pasniegt balvu, ja ne Balvu novadā?” viņš smaidot jautāja.

Izcīna trešo vietu Latvijā

Laikrakstā “Vaduguns” jau rakstījām, ka 13. un 14.martā Rīgas Volejbola skolas un Daugavpils volejbola sporta skolas zālēs notika Latvijas Jaunatnes čempionāta reģionālais finālposms volejbolā “U-12” grupas zēniem. Par iespēju iekļūt finālposmā un mājup pārvest medaļas jau no paša turnīra sākuma cīnījās 40 komandas.

Balvos top jauni pontoni

Balvu pilsētas iedzīvotāji ievērojuši, ka ezera krastos jau laiciņu rosās strādnieki, būvējot koka pontonus. “Kad darbus plānots noslēgt un kā vajadzībām pontoni tiek būvēti?” jautā lasītāji.

Bērzpilī jokoja no sirds

Aizvadītajā sestdienā Bērzpilī notika amatierteātru saiets “Kopā jautrāk!”, kas pulcēja talantīgus un atraktīvus astoņu amatierteātru kolektīvus un kuplu pulku vietējā un kaimiņpagastu skatītājus.

vadi

Veiksmes prognoze


.