1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Rakstos

Stabļovā apmeklētājus uzņem jau otro gadu

Mājas kafejnīca “Stabļovas ķiploks un medus” šogad apmeklētājus uzņēma jau otro gadu. Pērn apmeklētāju skaita ziņā tā ierindojās otrajā vietā starp mājas kafejnīcām Balvu novadā.

Kāpēc zupas virtuvē nevāra zupas?

Balvu Teritoriālās invalīdu biedrības priekšsēdētāja MARIJA DUĻBINSKA sarunā ar Balvu novada domes deputātiem aktualizēja jautājumu par zupas virtuves ēdienkarti. Viņa vēlējās uzzināt,– kādēļ zupas virtuve zupu vietā vāra putras? Sarunā izkristalizējās arī citas problēmas, ar ko šobrīd saskaras silto maltīšu izdales punkts.

Svētku diena pie Gulbenes slimnīcas

Arī šogad 24.augustā SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” organizēja Pateicības dienu, turpinot pirms gada iedibināto tradīciju, lai dāvātu svētku dienu medicīnas darbiniekiem un teiktu paldies par viņu nozīmīgo darbu. Šoreiz svētki notika pie Gulbenes  slimnīcas, kur šajā trešdienā pulcējās lieli un mazi –  visi tie, kurus bija uzrunājis svētku aicinājums.

Muzikāls baudījums dvēselei

Aizvadītajā nedēļas nogalē Balvu muižas koncertzālē vietējie klasiskās mūzikas gardēži jau 23.reizi baudīja Balvu Kamermūzikas festivāla talantīgo dalībnieku sniegumu. Festivāla organizatori, kā vienmēr, bija parūpējušies par repertuāra daudzveidību, iepriecinot balveniešus un novada ciemiņus ar pasaules un Latvijas klasiķu skaņdarbu izpildījumu profesionālā līmenī, ko sniedza valstī pazīstami mūziķi.

Kļūst par Baltijas čempionu

Dobelē aizvadītas Baltijas kausa izcīņas sacensības ložu šaušanā, kurā piedalījās sportisti no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

vadi

Veiksmes prognoze


.