1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Rakstos

Atklāj grāmatu “Pa dziesmas pēdām Ziemeļlatgalē”

23.novembrī Viļakas bibliotēkas zālē notika Evitas Zarembas-Krīgeres grāmatas “Pa dziesmas pēdām Ziemeļlatgalē” atvēršana.

Svētīgu Adventes laiku! (25.11.2022.)

Jau šajā svētdienā iedegsim pirmo svecīti Adventes vainagā, lai godam sagaidītu gada skaistākos un ģimeniskākos svētkus – Ziemassvētkus. Bērzpils katoļu draudzes prāvests Oļģerts Misjūns atgādina, ka Ziemassvētku laiks – Dieva atnākšanas laiks – ir intensīvākais Baznīcas gada periods, kurā mums visiem tiek piedāvāta iespēja kaut ko savā dzīvē un sevī mainīt.

Bilde jāredz kopainā!

Dienā, pirms Balvos uzkrita pirmais sniegs, notika novada domes Tautsaimniecības un vides komitejas sēde, kurā viens no jautājumiem bija par komunālās saimniecības gatavību ziemas sezonai. Viedokļu apmaiņa izvērtās detalizēta, kā rezultātā sēdes dalībnieki izdarīja secinājumus, kas jādara, lai pilsētas saimnieciskā dzīve ritētu kvalitatīvāk.

Lai Visums dod viņiem, ko vien viņi vēlas!

Braucot no Baltinavas, no Balvu novada robežas, Grebņevas robežkontroles punkts atrodas vien pārdesmit kilometru attālumā. Kopš oktobra beigām te darbojas biedrību “Tavi draugi” un “Gribu palīdzēt bēgļiem” diennakts palīdzības punkts ukraiņu civiliedzīvotājiem, kuru darbā iesaistījušies ne tikai rīdzinieki, bet arī tuvējo apdzīvoto vietu cilvēki, tostarp baltinavieši.

Krišjāņu tautas namam – septiņdesmit

Novembris, lai arī gada tumšākais mēnesis, ir pilns skaistiem svētkiem. Arī Krišjāņu tautas namam novembrī nosvinēti septiņdesmit gadi, bet pašdarbniekiem – Laimas lauku kapelai – pieci.

 

vadi

Veiksmes prognoze


.