1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Rakstos

“Tiksimies apbalvošanā!”

Pagājušajā nedēļā Balvos ciemojās komisija, kas pārstāv dažādas valsts iestādes un nevalstiskās organizācijas, lai izvērtētu, cik ģimenēm draudzīga ir Balvu novada pašvaldība. Ciemiņi neslēpa, – fakts, ka Balvu novada pašvaldība ir viena no trim Latgales plānošanas reģiona pašvaldībām, kas kandidē uz “Ģimenei draudzīgākās pašvaldības 2022” titulu, jau ir augsts vērtējums.

Uzada 156,8 metrus garu “Šalli Latvijai”

Līdz nākamā gada 28. janvārim Latvijas Nacionālās bibliotēkas oranžērijā bez maksas skatāma koprades projekta “Šalle Latvijai” izstāde. To apmeklēja arī rokdarbnieču pulciņa “Mežģis” dalībnieki un citi interesenti no Balvu novada.

Kultūras mantojums un kopiena digitālajā laikmetā

Aizvadīts Latvijas Nacionālais kultūras centra un Latvijas Kultūras akadēmijas informatīvais seminārs “Valstiskā un nevalstiskā, individuālā un kolektīvā atbildība un iespējas kultūras mantojuma saglabāšanā”, kas noritēja sadarbībā ar Balvu novada pašvaldību un Balvu Centrālo bibliotēku.

Nāk siltais dāvanu laiks…

Balveniešu Ritas un Oļega Borisovu ģimene, gaidot Ziemassvētkus, katru gadu sarūpē dāvanas tiem cilvēkiem, kuriem tās ir vajadzīgas visvairāk. Šoreiz viņu lēmums bija iepriecināt 18 ukraiņu bērnus, kuri dzīvo Tilžas internātskolā.

Viens otram padod ziņu

Šī gada 1.decembrī Aglonas Radošo industriju centrā (Aglonas RIC) notika Latgales Tūrisma konference un Tūrisma gada balvu pasniegšana, kurā satikās Latvijas un Latgales tūrisma profesionāļi, tostarp arī Balvu novada pašvaldības un Ziemeļlatgales biznesa un tūrisma centra pārstāvji.

vadi

Veiksmes prognoze


.