1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Georgs, Jurģis, Juris

Rakstos

Atklāj septīto centru

Šonedēļ četrās Latvijas pašvaldībās, tostarp Šķilbēnu pagasta Rekovā, darbu uzsāka četri jauni valsts un pašvaldību vienotie klientu apkalpošanas centri (VPVKAC). Rekovā VPVKAC, kas atrodas bibliotēkas telpās, svinīgi atklāja trešdien.

Nepatīk, ka ņem un apmelno

“6.janvāra laikraksta “Vaduguns” numurā izlasīju Susāju pagasta iedzīvotājas vēstuli “Būsim iecietīgāki un saprotošāki viens pret otru”, kurā viņa vairākkārt pieminējusi manu vārdu un uzvārdu. Godīgi sakot, biju pārsteigta, cik cilvēki var būt nepatiesi un negodīgi,” teic Viļakas pasta nodaļas pastniece Tatjana Baklagina.

No aktīvas skolnieces – par jaunatnes darbinieci

Vēl pirms pāris gadiem SENDIJA ZAREMBA kā brīvprātīgā aktīvi iesaistījās toreizējā Viļakas novada jauniešu iniciatīvu centra darbā, palīdzot organizēt pasākumus, bet jau 2022.gada nogalē viņa papildināja Balvu novada Bērnu un jauniešu centra (BNBJC) darbinieku štatu, uzņemoties Semenovas jauniešu mājas darbinieces pienākumus.

 

Aizvadītas kadeta kandidātu apmācības

No 5. līdz 6.janvārim Balvu un Alūksnes novados, tostarp Stompaku purva un Vjadas mežu teritorijās, Jaunākā instruktora kursa kadeta kandidātiem notika Latvijas Nacionālās aizsardzības akadēmijas kadeta kandidātu taktiskā apmācība, lai pilnveidotu kaujas iemaņas, orientēšanos apvidū, taktisko maršu veikšanu, kā arī neizpalika piemiņas pasākums Stompaku partizānu nometnē. Apmācībās piedalījās arī trīs kadeta kandidāti no Balvu novada.

Laime nelaimē jeb kucēnu Ziemassvētku stāsts

Laikā, kad vairums cilvēku pievēršas labdarībai, kāds ļaundaris nolēma rīkoties pretēji, izmetot neaizsargātus kucēnus mežā pašā ziemas spelgonī. Taču notika Ziemassvētku brīnums, un, pateicoties Borisovas ciema iedzīvotājas ANITAS KOKOREVIČAS labajai sirdij, kā arī viņas palīgu atsaucībai, kucēni ne tikai izglābās no drošas bojāejas, bet pavisam drīz nonāca jaunu, gādīgu saimnieku rokās.

vadi

Veiksmes prognoze


.