1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Rakstos

Balvos applūst daudzdzīvokļu māju pagrabi

Februāra otrajā pusē, sākoties atkusnim, slapjdraņķis salu un sniega segu zem kājām nomainīja ne tikai Balvu pilsētas ielās, bet ūdens līmenis strauji palielinājās arī atsevišķu daudzdzīvokļu māju pagrabtelpās. Turklāt tā ir problēma, ar ko daudzstāvu namu iedzīvotājiem jāsadzīvo jau ne pirmo gadu un ne tikai Balvos.

Senioriem bagātīga medaļu raža Kuldīgā

2.martā Kuldīgas vieglatlētikas manēžā notika Latvijas Sporta veterānu (senioru) savienības 61.sporta spēles vieglatlētikā telpās. Sacensībās piedalījās vairāk nekā 300 sportisti – veterāni no 23 Latvijas novadiem.

Tilženietis muzicē Bergenā

Ja pirms gada vai diviem man kāds teiktu, ka spēlēšu balli ārpus Latvijas robežām, un vēl Norvēģijā, es neticīgi grozītu galvu un teiktu, – tas nav iespējams. Bet nu ar pārliecību varu apgalvot, – sapņi piepildās, it īpaši tad, kad tos gaida vismazāk,” teic muzikants Zintis Krakops no Tilžas. Šī gada februāris viņam paliks atmiņā ar ļoti spilgtām emocijām, jo pirmo reizi dzīvē Zintis muzicēja Latviešu biedrības namā Bergenas komūnā Norvēģijā.

VK “Lazdukalns” vīriem – Latvijas bronza

Laikrakstā “Vaduguns” jau rakstījām par VK “Lazdukalns” dāmu panākumu Gulbenes novada atklātajā čempionātā volejbolā sievietēm, izcīnot čempionu kausu un zelta medaļas. Akurāt pēc nedēļas savu meistarības klasi pienāca laiks nodemonstrēt arī vīriem, kuri līdzjutējus nepievīla un panākumu sarakstu papildināja ar vēl vienu lielisku ierakstu – 3.vietu Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem vecuma grupā “40+”!

“Mēs nepaliksim savā vietā”

2.martā, Nacionālo partizānu bruņotās pretošanās dienā, pie Latgales partizānu pulka kritušo karavīru pieminekļa Balvos atklāja izstādi “Tad un tagad. Latvijas Republikas Zemessardzei 30”. Balvu luterāņu draudzes mācītājs Mārtiņš Vaickovskis uzsvēra, ka atceres pasākumā pulcējušies cilvēki, kuri apjauš brīvības cenu.

 

vadi

Veiksmes prognoze


.