1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Jadviga, Laura

Rakstos

Liels skaits defektu, kas liek plānot un darīt

Pavasaris dara savu. Gan priecējot ar saules gaismu jau krietni garākajās dienās un puķu košumu, gan atklājot arvien jaunas un dziļākas bedres ielu segumā, sadusmojot šoferus. Balvu pilsētas pārvaldniece aicināja atbildīgās amatpersonas uz sarunu, lai spriestu par darāmajiem darbiem un to apjomu Balvu ielās. Sanāksmē noklausījās pašvaldības aģentūras “San- Tex” komunālā inženiera Aivara Pugeja skatījumu, izvērtējot  inženiertīklu tehnisko stāvokli Balvu pilsētas tranzīta ielās – Brīvības, Partizānu un Bērzpils ielu posmos.

Kā turpmāk apsaimniekosim atkritumus?

26.janvārī Balvu novada domes sēdē deputāti nolēma noslēgt līgumu ar SIA “ZAAO” par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu. Tas paredz, ka, sākot ar 2023.gada 23.maiju, SIA “ZAAO” nodrošinās sadzīves atkritumu un mājsaimniecībā radīto būvniecības atkritumu apsaimniekošanas pakalpojumus Balvu pilsētas, Balvu, Bērzkalnes, Bērzpils, Briežuciema, Krišjāņu, Kubulu, Lazdulejas, Tilžas, Vectilžas un Vīksnas pagasta administratīvajās teritorijās (A zona). Šonedēļ SIA “ZAAO” komanda tikās ar novada vadību, deputātiem un speciālistiem, lai pārrunātu, kā turpmāk noritēs atkritumu apsaimniekošana.

Kažoks atrasts, garnadzis notverts

Kādā februāra piektdienā no apģērbu, apavu un aksesuāru veikala “Munde”, kas atrodas pretī Balvu novada domei, notika visnotaļ neierasta zādzība. Kāds tobrīd nezināms garnadzis paķēra pie veikala ieejas apskatei izlikto kažoku, skrēja prom ar visu manekenu, līdz pazuda nezināmā virzienā. Turklāt zīmīgi, ka zādzība notika salīdzinoši neilgi pirms Visu mīlētāju dienas, kas, saprotams, deva brīvu vaļu fantāzijām, ar kādiem tad nolūkiem kažoks tika nozagts.

Koledžu absolvē jaunie robežsargi

 

Valsts robežsardzes koledžā Rēzeknē aizvadīts 43.izlaidums, kurā 18 absolventi saņēma profesionālās kvalifikācijas apliecības. Starp viņiem bija arī trīs jaunie robežsargi no Balvu novada – EDGARS LOČMELIS, EDIJS KOKOREVIČS un MATĪSS RIŽAIS.

Vai Kangari pārspēs Balkanu kalnus?

Daudzi šogad ziemas priekus vēlas izbaudīt Kangaru kalnos, Medņevas pagastā. Kas ir šīs vietas saimnieki un kas tur notiek, noskaidrojām, ierodoties atpūtas vietā.

vadi

Veiksmes prognoze


.