1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
30-04-2024
Vārdadienas šodien: Ziedonis

Rakstos

Latvija nebeidzas pie Siguldas robežām

13.aprīlī Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienībā darba vizītē ciemojās Veselības ministre Līga Meņģelsone. Slimnīcu apvienības valdes priekšsēdētājs Marģers Zeitmanis zināja teikt, ka pēdējoreiz veselības ministrs Balvos ciemojies pirms desmit gadiem. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Aprīlis – Spodrības mēnesis

13.aprīlī, tuvojoties Lielās talkas dienai, pie apkārtnes sakopšanas ķērās Balvu Profesionālās un vispārizglītojošās vidusskolas (BPVV) kolektīvs. Bruņojušies ar p/a “San- Tex” saņemtajiem atkritumu maisiem un labu garastāvokl, skolēni, skolotāji un tehniskais personāls devās uzlasīt atkritumus skolas un internāta pagalmā, kā arī Vidzemes ielas apkārtnē, posmā no Stacijas ielas līdz Balvu pilsētas robežzīmei.

Konkursa mērķis bija uzmundrināt un paslavēt

Latvijas Diētas un uztura speciālistu asociācijas organizētajā konkursā noteikti labākie skolu ēdinātāji. Latvijas mērogā lielāko godu izpelnījusies Zentas Mauriņas Grobiņas vidusskola, iegūstot žūrijas augstāko vērtējumu. Savukārt Latgalē kā labākā nominēta Balvu Valsts ģimnāzija mūsu novadā.

Svētki godam aizvadīti

Viennozīmīgi var secināt, ka Lieldienu brīvdienas mūspusē izdevās. Kā nu ne, ja visa novada teritorijā neizpalika pasākumi un aktivitātes dažādām gaumēm, turklāt saulītes apmīļotas. Jāsecina, ka arī septītajā “Zaķu skrējienā 2023” Balvu pilsētas parkā valdīja smaidi un lepni vēstījumi: “Mūsu bērni ir vislabākie!”

Pārrunā svarcelšanas attīstību

Pirms Lieldienām Balvu pilsētu apmeklēja Latvijas Svarcelšanas federācijas prezidents Viktors Ščerbatihs, kurš ar Balvu novada pašvaldības un sporta dzīves pārstāvjiem pārrunāja turpmāko svarcelšanas attīstību mūsu pilsētā.

vadi

Veiksmes prognoze


.