1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

Rakstos

“Dzīve nebeidzas ar aiziešanu pensijā!”

17.jūnijā Rugājos XVIII Latgales novadu Senioru Dziesmu un deju festivālā uz skatuves kāpa 967 pašdarbnieki. Jāsecina, ka aptaujātie seniori bija vienisprāt, ka papardes zieds eksistē, turklāt tas jaušams arī dziesmās un dejās.

Stāmerienā – valsts aizsardzības dienests

Pagājušajā piektdienā Zemessardzes 2.Vidzemes brigādes 25.kaujas atbalsta bataljonā Gulbenes novada Stāmerienā notika mediju pasākums. Klātesošos informēja, ka tur nākamgad īstenos valsts aizsardzības dienestu, tādējādi sniedzot iespēju jauniešiem no Latgales un Vidzemes reģioniem dienēt tuvāk mājām.

“Mēs atgriezāmies”

14.jūnijā Kubulu kultūras namā, pieminot vairāk nekā 15 tūkstošus Latvijas pilsoņu, ko padomju okupācijas režīms izsūtīja uz Sibīriju, atklāja Jēkabpils Vēstures muzeja fotoportretu izstādi “Mēs atgriezāmies”. “Mūs jau ir mazāk par simts. Deviņdesmit septiņi,” secināja Latvijas Politiski represēto apvienības Balvu nodaļas vadītāja Ārija Tihomirova.

Kas uzbūvēts pie Dziļaunes?

Lasītāji ievērojuši, ka Bērzpils pagastā pie Dziļaunes, kas ir Ičas upes pieteka, uzbūvēts attēlos redzamais ēku komplekss. “Kas tas ir un kādiem mērķiem paredzēts?” jautā iedzīvotāji.

Jāmeklē alternatīvi siltumenerģijas avoti

Vasaras atnākšana pilsētniekiem, kuri dzīvo daudzdzīvokļu mājās, vienmēr saistās ar kādu labu ziņu – kārtējā apkures sezona jau ir galā, un tas nozīmē, ka izmaksas par mājokļiem vismaz dažus mēnešus samazināsies. Bet kāds noskaņojums valda uzņēmumā AS “Balvu Enerģija”? Vai arī viņi beidzot var uzelpot? To mēģināsim noskaidrot sarunā ar AS “Balvu Enerģija” valdes priekšsēdētāju Sandri Šalajevu.

vadi

Veiksmes prognoze


.