1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Rakstos

Svētki dievnamā, svētki sirdīs!

Šonedēļ Augustovas baznīcas Nemitīgās Palīdzības Dievmātes godināšanas svētkos Svētajā Misē, procesijā un Agapē baznīcas dārzā, kā ik gadu, valdīja īpaši emocionāla noskaņa. To paspilgtināja arī četri priesteri.

Dziesmai ir spēks un valdzinājums

28.jūnijā Lazdukalna pagasta bibliotēkā notika sirsnīgs, atmiņu mirkļiem un skanīgām dziesmām bagāts pasākums – izstādes “Benislavas koris – vecākais Latgalē” atklāšana. Izstāde būs skatāma līdz 12.jūlijam.

Ko darīt ar nokaltušām rabarberu lapām?

Kopš senseniem laikiem dzirdēts ieteikums, ka rabarberus drīkst ēst tikai līdz Jāņiem. Šis ieteikums domāts galvenokārt tāpēc, ka pēc Jāņiem rabarberos palielinās skābeņskābes koncentrācija. Turklāt šogad daudzos Latvijas reģionos ilgstoši nebija lietus, kas noveda pie zemes izžūšanas un augu nokalšanas.

Atklāj septīto joku grāmatu

Uz pirmssvētku noskaņu viļņa Krišjāņos, kā 22.jūnija vakarā pavēstīja literāts, tulkotājs, žurnālists un izglītības darbinieks Juris Cibulis, atklāta grāmata “Grozno kuorta”, turklāt stāstnieku un teicēju saietā “Citi zina labāk”.

Cīnās, uzvar un krāj pieredzi

Vienlaikus ar daudzu citu sporta veidu pasākumiem uz futbola zaļajiem laukumiem neatlaidīgi cīnās, trenējas un krāj pieredzi arī mūspuses jaunie futbolisti. Kā jaunajiem talantiem veicas?

vadi

Veiksmes prognoze


.