1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
03-05-2024
Vārdadienas šodien: Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Šo jautājumu turēs karstu

Pagājušās nedēļas nogalē Valsts prezidents Egils Levits Rīgas pilī tikās ar reģionālo mediju pārstāvjiem, lai preses konferencē pārrunātu jautājumus, kas saistīti ar mediju darbības izaicinājumiem un nākotnes perspektīvām. Pirms preses konferences Valsts prezidenta padomniece saziņā ar sabiedrību Aiva Rozenberga atzina, ka tik lielu žurnālistu skaitu Rīgas pilī kopš prezidenta ievēlēšanas nav redzējusi.

Priecē plenērā radītie mākslas darbi

23.jūlijā Viļakas kultūras un radošo industriju centrā notika 4.starptautiskā glezniecības plenēra “Valdis Bušs 2020” noslēgums.

Kājām, skriešus, ar velosipēdu vai arī bumbojot

Aizvadītās nedēļas nogalē Rugāju novadā bija ieplānoti vairāki izklaides pasākumi gan bērniem, gan pieaugušajiem. Piektdienas pēcpusdienā viskuplākais dalībnieku un arī skatītāju pulks bija vērojams pie Rugāju novada vidusskolas, kur audzēkņi sacentās sportiskajā meistarībā. Diena gan izvērtās pelēcīgi lietaina, un pārējās aktivitātēs iedzīvotāju atsaucība bija visai maza. Lai vai kā, tie kuri atnāca un darbojās, saņēma arī gandarījumu –  suminājumu ar pateicības rakstiem  un balvām.

Vīruss ielenc Balvus

No pagājušās nedēļas nogalē reģistrētajiem 13 jaunajiem inficētajiem kopumā seši gadījumi ir atklāti Rīgā. Galvaspilsētā pašlaik ir 87 ar Covid-19 sasirgušie. Savukārt Gulbenes novadā saslimušo skaits ir pieaudzis līdz astoņiem un mūsu kaimiņnovads kļuvis par pašvaldību ar otru lielāko inficēto skaitu pēc Rīgas. Sliktā ziņa arī tā, ka pirmo reizi Covid-19 atklāts Viļakas novadā. Tiesa, inficēto skaits nepārsniedz piecu gadījumu robežu.

Guļ uz soliņa, zemē un pie koka

Par to, ka mūspusē netrūkst cilvēku, kuri sabiedriskā vietā atrodas pārlieku lielā alkohola reibumā (nereti arī atkārtoti gada laikā), liecina Valsts policijas iknedēļas sniegtā informācija par Balvu iecirkņa apkalpojamajā teritorijā (mūspuses četros novados) reģistrētiem notikumiem.

vadi

Veiksmes prognoze


.