1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
25-04-2024
Vārdadienas šodien: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Āboli dārzos jau krāsojas

Aizvadītajā nedēļā zemnieku saimniecībā “Ievulejas” Susāju pagastā pulcējās Lauku dienas dalībnieki. Ābolu cienītāji ar interesi ieklausījās speciālistu redzējumā par jaunajām, kraupja izturīgajām ābeļu šķirnēm un aplūkoja demonstrējumu dārzkopja Valērija Romanova plašajā ābeļdārzā.

Mājās pārbrauca jau kā vicečempions

Pagājušo sestdien, 15.augustā, Rīgā, biznesa augstskolas “Turība” aktu zālē, noslēdzās Latvijas 2020.gada čempionāts jauniešiem klasiskajā šahā. Piecas dienas Latvijas mazie šahisti mērojās spēkiem, lai noskaidrotu pašus spēcīgākos un labākos. Viņu vidū bija arī 10 gadus jaunais tilžēnietis Martijs Krakops, kurš no dalības savā pirmajā Latvijas čempionātā U-10 grupā mājās pārbrauca ar vicečempiona titulu.

Pret mīlestību vakcīnas nav

Aizvadītajās brīvdienās Tilžas pagasta “Kapulejās” aplausus izpelnījās Latvijas Jātnieku federācijas organizētās pajūgu braucēju ieskaites sacensības “Balvi 2020”. Galvenā tiesnese Māra Lūkina svētdienas rītā zināja teikt, ka Tilžā varēs apjūsmot sportistu un divdesmit zirgu sniegumu.

Kas notiek bijušā gaļas kombināta teritorijā?

Balvu pilsētas iedzīvotāji pamanījuši, ka aizvadītajās dienās bijušā gaļas kombināta teritorijā notiek rosība – ar tehnikas palīdzību tiek nojaukti padomju laiku celtņu pārpalikumi. “Vai teritoriju beidzot sakārtos un nodos lietošanā uzņēmējiem?” jautā balvenieši. Par to vairāk jaunākajā "Vaduguns" numurā.

Vairāk nekā pussimts komandas meklē piedzīvojumus Latgalē

Pagājušās nedēļas nogalē mūspuses ceļus ķemmēja 54 autobraucēju komandas no visas Latvijas, lai lielajā autu-foto orientēšanās braucienā “Latgales piedzīvojums 2020” gūtu jaunus iespaidus.

vadi

Veiksmes prognoze


.