1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
25-04-2024
Vārdadienas šodien: Alīna, Rūsiņš, Sandris

Rīgā visiem vietas tāpat nepietiks

No kādas Lazdukalna iedzīvotājas uzzinājām, ka šajā pagastā dzīvo prasmīgs remontdarbu meistars Māris Šapals, kurš visu iemācījies pašmācības ceļā. Māris prot gan santehnikas, gan celtniecības darbus, arī tehnikas remonts viņam nav svešs. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Kad ziema atkāpjas

Rugāju novada pašvaldība sociālajos tīklos ievietojusi aicinājumu griezties glābšanas dienestā vai arī pašvaldībā, ja strauji applūst ēkas vai teritorijas, un tas apdraud dzīvību, veselību vai rada citas problēmas.

Pieaudzis apmeklētāju skaits dabas takās

Pandēmijas laikā pieaudzis apmeklētāju skaits dabas takās. Taču tam ir arī negatīvas sekas, proti,  teritorijas bieži vien ir izmīdītas un piesārņotas. Tāpēc šobrīd tiek diskutēts par to, vai mums pienākas dabas takas par brīvu. Iniciatīva diskusijai par šo tēmu, kas sākusies sabiedrībā, nāca no Vidzemes plānošanas reģiona sadarbībā ar Vidzemes Augstskolu.

Pasniedz aizsardzības ministra Pateicību

Pagājušajā trešdienā laikraksta “Vaduguns” žurnālistam Artūram Ločmelim un visam redakcijas kolektīvam tika pasniegts Latvijas Republikas aizsardzības ministra Arta Pabrika Pateicības raksts nominācijā “Uzņēmējs – Zemessardzes stiprinātājs”.

Reorganizēs Bērzpils vidusskolu

25.februāra Balvu novada domes sēdē deputāti akceptēja lēmumprojektu par Bērzpils vidusskolas reorganizāciju - ar 2021.gada 1.augustu tā būs Bērzpils pamatskola.

vadi

Veiksmes prognoze


.