1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Bārbala, Līksma

Labs vārds un smaids nemaksā neko

“Latvijas Pasta” organizētajā konkursā “Mans pastnieks” katrā Latvijas reģionā noskaidroti 2020.gada precīzākie, zinošākie un izpalīdzīgākie pastnieki un pasta nodaļu operatori. Klientu vērtējumā par labāko pasta nodaļas operatori Latgales reģionā atzīta Baiba Šustere no Balvu novada Bērzpils pasta nodaļas.

Balvu policijai jauni priekšnieki

Laikraksta “Vaduguns” pagājušajā numurā rakstījām, ka ar šī gada 18.februāri, pamatojoties uz Valsts policijas priekšnieka pavēli, notikušas izmaiņas Balvu iecirkņa vadošo amatu sastāvā. Pr to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

“Palīdziet nokļūt finālā”

Katru sestdienu LTV1 ēterā ikviens interesents var noskatīties raidījumu “Latvijas sirdsdziesma”, kas turpina Latvijas šlāgeraptaujas tradīcijas. Lepojamies, ka marta aptaujas jaunums ir Sintijas Velmes no Krišjāņiem un Normunda Velmes no Balviem dziesma “Mīļais“. Dziesmas vārdu un mūzikas autore Sintija neslēpj ambiciozu sapni. “Palīdziet nokļūt finālā,” viņa lūdz.

Plūc laurus mākslas konkursā

Par 49.starptautiskā bērnu mākslas izstādes - konkursa “Lidice 2021” Latvijas kārtas laureātiem kļuvusi Balvu Valsts ģimnāzijas 9.klases audzēkne Evelīna Bule, kā arī Baltinavas Mūzikas un mākslas skolas audzēknis Kristaps Kašs un Baltinavas vidusskolas skolēns Rihards Logins. UNESCO Ģenerālās asamblejas izraudzītā tēma, ko bērni un jaunieši atainoja savos zīmējumos, šogad bija “Robots un mākslīgais intelekts”.

 

Notāru dienas 2021

Neraugoties uz ārkārtas situāciju valstī, arī šogad, 3.martā, visas dienas laikā jau sešpadsmito reizi notika gadskārtējās “Notāru dienas”. Šoreiz gan tās bija pavisam atšķirīgas, jo sadarbībā ar biedrību “Riga TechGirls” bezmaksas juridiskās konsultācijas par nekustamā īpašuma iegādi, mantojuma, laulības šķiršanas lietām un citiem aktuāliem jautājumiem tika organizētas interneta vidē – notāram un apmeklētājam individuāli tiekoties īpaši izveidotajā virtuālajā kabinetā lietotnē “Zoom”.

vadi

Veiksmes prognoze


.