1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Briežuciema lepnuma stāsts

Šogad atpazīstamības zīme “Viedais ciems” Latvijā tika izsludināta pirmo reizi. Mērķis ir atzīt un atbalstīt lauku kopienu labās prakses, daudzinot iedzīvotāju centienus, lai veidotu aktīvu un rosinošu kopienas dzīvi.

Kaiva sapņo atgriezties normālā dzīvē

“Nekad nebūtu domājusi, ka pienāks tāda diena, kad būs jālūdz jūsu palīdzība. Pati esmu bezspēcīga tik lielas summas priekšā, taču man ir vēlēšanās dzīvot bez mokām un bez izlikšanās. Šī vēlme ir daudz lielāka par manu lepnumu. Cienījamie līdzcilvēki!  Lūdzu, palīdziet piepildīt manu kvēlāko, ilgi izsapņoto sapni – atgūt veselību! Diemžēl manā gadījumā tam ir liela cena - 46 tūkstoši eiro, bet es ticu, ka mēs kopā varam!” Ar šādu ierakstu portālā “Facebook” pie sabiedrības vērsusies bijusī baltinaviete Kaiva Ločmele, kura šobrīd dzīvo Anglijā. 

 

Nebūsim vienaldzīgi, nepaiesim garām un palīdzēsim Kaivai atgūt veselību. Ziedojumu konts:
Anita Ločmele, LV33UNLA0050019747032, ar norādi “Ziedojums Kaivai”.
Ziedot var arī Facebook ziedojumu lapā: https://www.facebook.com/donate/311530367301213/ #LetsHelpKaiva

 

Māj ardievas vidusskolai

Sestdien Bērzpils pagasta estrādē septiņi absolventi māja ardievas Bērzpils vidusskolai. Pirmkārt, viņi ir pēdējais vidusskolas – 71. – izlaidums. Otrkārt, jaunajā mācību gadā skola darbu turpinās jau Bērzpils pamatskolas statusā.

“Gar upes molu staigoju”

Tieši pirms gada Viļakas novada folkloras kopa “Upīte” izdeva Ziemeļlatgales vīru dziesmu albumu “Padzīdam i…”, un nu tiek atrādīts piektais kopas videoklips dziesmai “Gar upes molu staigoju”, veiksmīgi turpinot ceļu uz mērķi par visu albuma dziesmu iemūžināšanu videoversijās.

 

Ar špricīti un tamboradatu rokās

Balveniete Ineta Krūmiņa strādā SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība”, ir ārsta palīdze un šobrīd strādā gan izolatorā, gan dežurē ķirurģijas nodaļā. Medicīnu sauc par savu sirdsdarbu jau vairāk nekā trīsdesmit gadus. Ineta smej, ka sevi atceras ar špricīti un tamboradatu rokās jau kopš bērnības.

vadi

Veiksmes prognoze


.