1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Mirta, Ziedīte

Žīguros tver Pēterdienas mirkļus

29.jūnijā Žīguros pie kultūras nama aizvadīts pasākums “Žīguros tver Pēterdienas mirkļus”. Ar līgošanu, ar dziesmām priecēja folkloras kopa “Mežābele”, ukuleli spēlēja un dziedāja Rekavas kultūras centra vadītājs Normunds Orlovs, meistardarbnīcas gatavoja un vadīja Anna Āze un Andra Korņejeva.

Tas nav cirks, tie ir Balvi!

Šonedēļ Balvu Centrālās bibliotēkas kolektīvs aicināja bērnus un jauniešus uz spēļu pēcpusdienu Balvu skvērā. “Pēc ilga pārtraukuma atkal bijām kopā,” neslēpa prieku Bērnu literatūras abonementa vecākā bibliotekāre Diāna Krampuža, piebilstot, ka bibliotēka piedāvā ne tikai grāmatas, bet arī spēles.

Iesāk ar plūdiem, pabeidz ar simtgades karstumu

Pirms svētkiem, pēdējā Balvu novada domes sēdē, deputāti vienbalsīgi atbalstīja 44 lēmumprojektus, kā arī videostāstā atsauca atmiņā, kas izdarīts četros gados. Atklājot sēdi Balvu Kultūras un atpūtas centrā, novada domes priekšsēdētājs Aigars Pušpurs atzina, ka ir jauki atkal tikties klātienē. “Patiesi jau ir aizmirsies, kā mēs balsojām, esot kopā,” viņš pajokoja.

Darbā izmanto modernās tehnoloģijas

Pagājušajā nedēļā Viļakas novada pašvaldības policija sadarbībā ar laikrakstu “Vaduguns” devās reidā pa Viļakas ezeru, lai kontrolētu, vai atpūtnieki un jebkurš cits iedzīvotājs rūpējas par savu un neapdraud citu drošību, kā arī pievērstu uzmanību citiem potenciāliem pārkāpumiem uz ūdenstilpes. Viss noritēja bez starpgadījumiem, tikmēr pašvaldības policijas priekšnieks VITĀLIJS VILCIŅŠ dalījās par līdzšinējo pieredzi reidos pa Viļakas ezeru un citām aktualitātēm.

Satiksmes ministrs ierodas reģionālajā vizītē Viļakā

Kvalitatīvai satiksmes un sakaru infrastruktūrai ir liela nozīme ekonomiskās aktivitātes un uzņēmējdarbības veicināšanā, bet Latvijas pierobežas novados tā ir īpaši nozīmīga, lai saglabātu un veidotu darbavietas un noturētu iedzīvotājus. Pēdējos gados Viļakas novadā un citviet pierobežā notikuši nozīmīgi ieguldījumi ceļu un sakaru infrastruktūrā, un tas ir svarīgs priekšnoteikums arī turpmākai reģiona attīstībai,- pēc reģionālās vizītes Viļakas novadā 21.jūnijā atzina satiksmes ministrs Tālis Linkaits.

vadi

Veiksmes prognoze


.