1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Visvairāk cietuši Ranguču kapi

13.jūlijā zibens un vējš pamatīgus postījumus nodarījis Vectilžas pagasta teritorijai. Sevišķi smagi cietusi Ranguču ciema apkārtne, kā arī Ranguču kapsēta, kur otrdienas vakarā vējš ar visām saknēm izrāvis kokus, bet milzīgās priedes lauzis kā sērkociņus, izpostot  kapa-vietas un pirms dažiem gadiem uzstādīto žogu.  Trešdienas rītā Vectilžas pagastā dažās māj-saimniecībās vēl nebija atjaunota elektrības padeve, bet pie pieturas “Pulksteņi” ceļa braucamo daļu joprojām aizšķērsoja nolauzti koki.

Lido! Tev pasaule plašāka vērsies!

Ieraugot balvenieša Vladislava Barkovska meistardarbus, neviļus atmiņā ataust grupas “Credo” dziesma “Lido!” Kā nu ne, ja “Diogens audio” tehniķa vaļasprieks, kā viņš pats apgalvo, saskan ar darba specifiku. “Uz darbu nāku ar prieku,” apgalvo arī pats Vladislavs.

Druvā iebrauc kombaini

Zemnieku saimniecībās “Riekstiņi”, “Amatnieki” un “Grano E” cītīgi gatavojas ražas novākšanas laikam, jo šogad labība jānovāc no 4200 hektāriem.

Sveika, Norvēģija!

Ikviena strādājošā dzīvē atvaļinājums ir pats gaidītākais mēnesis gadā. Vieni steidz pirkt biļetes uz Turciju un Grieķiju, citi izmanto iespēju atpūsties Latvijā, bet vēl kādam tas ir iespēju un papildus peļņas laiks. Arī mēs, vadugunietes Sanita un Skaidrīte, jau vairākus gadus dodamies uz kalnaino Norvēģiju lasīt zemenes.

Priecājas par iespēju atkal būt kopā

Jūlija sākumā Balvos ciemojās alūksnieši un madonieši, lai kopā ar Balvu teritoriālo invalīdu biedrību lietderīgi pavadītu brīvo laiku. Biedrības vadītāja Marija Duļbinska priecājas par iespēju šovasar bērniem un jauniešiem ar īpašām vajadzībām trīs reizes tikties radošās aktivitātēs, kas iedvesmos un mudinās būt vēl aktīvākiem un radošākiem.

vadi

Veiksmes prognoze


.