1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Gundega, Terēze

Ietriecas veikala stiklotajā sienā

Ceturtdien plkst. 15.41 Ezera ielā 30, Balvos, uzņēmuma SIA “Amati” apkures veikala stiklotajā fasādē ietriecās vieglā automašīna, ko vadīja vīrietis, iespējams, alkohola reibumā.

Dāvina apavus sportistiem

SALVIS GRUŠEVS aktīvi darbojas paša izveidotajā skriešanas skolā “Skriešanas Akadēmija”. Strādā pārsvarā ar cilvēkiem, kuri vēlas kvalitatīvi sportot un sakārtot veselību un kuri vēlas iemācīties pareizi skriet un sportot. Salvis attīsta arī jauno atlētu nodaļu, kur gūti pirmie panākumi Latvijas čempionātā U-14 vecuma grupā.

Ar mēģinājumiem aizstās koncertus un balles

Pagājušās darba nedēļas nogalē balveniešiem un pilsētas viesiem bija iespēja priecāties par mēģinājumu vakaru Lāča dārzā, kur uzstājās vokālais ansamblis “Razdoļje”, folkloras kopa “Upīte”, vidējās paaudzes deju kopa “Rugāji”, deju grupa “Intriga”, līnijdeju grupa “Raganiņas” un muzikants Zintis Krakops. Tuvākajā laikā Balvos notiks trīs līdzīgi mēģinājumi. Ko tie nozīmē?

"Te ir gatavs!"

Pirms nedēļas Kubulu pagasta Tutinavā ar svinīgu lentas pārgriešanu atklāja atbalsta māju “Brīvupes”, kur turpmāk varēs saņemt kanisterapijas, rehabilitācijas un attīstību veicinošus pakalpojumus bērniem no dažādām sociālajām grupām, kā arī aktīvi piedalīties Montesori medicīniskās pedagoģijas nodarbībās. Idejas autore, sociālās uzņēmējdarbības iniciatore Ingrīda Supe nešaubās, ka tas ir tikai sākums: “Te iespējams restarts arī ģimenēm, lai atjaunotu savus spēkus jaunam darba cēlienam. Tāpat domāsim par citiem, piemēram, logopēda pakalpojumiem.” Zīmīgi, ka jau šovasar “Brīvupēs” mājvietu radīs trīs bērnu nometnes. 

Vai Balviem uzbrūk latvāņi?

Netālu no Balvu pagasta Naudaskalna ceļa malā lasītājs pamanījis vairākus pa pusei nogrieztus latvāņus: “Vai tas nozīmē, ka beidzot arī mūspusē parādījušies šie indīgie augi, kurus tik grūti apkarot? Agrāk latvāņu plantācijas bija sastopamas Vidzemē un citos Latvijas reģionos, bet tagad tie parādījušies arī pie mums. Gribētu zināt, kas tiek darīts, lai šī nelaime neizplatītos?”

vadi

Veiksmes prognoze


.