1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
02-05-2024
Vārdadienas šodien: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Izcīna sudraba medaļu un gūst papildu atzinību

No 26.jūlija līdz 1.augustam Rīgā notika Starptautiskā ekonomikas olimpiāde International Economics Olympiad-IEO.  Spēcīgā konkurencē Latvijas komanda izcīnīja ceturto vietu, bet papildu individuālo apbalvojumu kategorijā “Finanšu pratība” no Latvijas komandas  ieguva EMĪLS ŠMITS no Austrumlatvijas Tehnoloģiju vidusskolas. Jūlijā, kad saule nežēlīgi cepināja un lielākā daļa cilvēku laiku vēlējās pavadīt tikai pludmalē, Emīls cītīgi gatavojās starptautiskajai olimpiādei. “Lai nepārkarstu, atvēsinājos pie kondicioniera,” viņš pasmaida. Un rezultāts neizpalika!

Izņem marihuānu un šaujamieroci

Valsts policijas Balvu iecirkņa Kriminālpolicijas nodaļas darbinieki 23.jūlijā operatīvo pasākumu rezultātā aizturēja 1991.gadā dzimušu vīrieti, kura dzīvesvietā tika atrasta marihuāna un nelikumīgi uzglabāts šaujamierocis. Policija turpina izmeklēšanu.

“Jānīt, tā ir Gaismas pils!”

Pirms nedēļas ikviens interesents, tostarp skolēni, vecāki, vecvecāki un bijušie absolventi, varēja ne tikai izstaigāt skolu, bet arī iepazīties ar skolas jubilejai veltītu izstādi “Gaismas pils atspulgi”, kā arī izbaudīt mūzikas saspēles ciklu “Ar mīlestības pieskārienu...”.

Kurp dosimies? Uz kalnu ar naudu!

Jūlija nogalē Balvu novada pašvaldības vadība tikās ar pagastu pārvaldniekiem un to vietas izpildītājiem, lai pārrunātu saimnieciska rakstura jautājumus. Sanāksmei noslēdzoties, novada domes priekšsēdētāja vietniece Sandra Kapteine informēja, ka novada vadība katru trešdienu dosies uz pagastiem alfabēta secībā, lai uz vietas iepazītos ar situāciju katrā pagasta pārvaldē. Trešdien izpildvaras vadība un domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs ieradās Balvu pagastā.

"Ričukam" virsū un aidā!

Sestdien, 31.jūlijā, Viļakā notika vairāki pasākumi, tostarp arī atklāja Latvijas - Krievijas pārrobežu sadarbības “Zaļā dzelzceļa” informatīvo punktu, kas atrodas senatnīgā ķieģelu ēkā netālu no Viļakas Valsts ģimnāzijas sporta halles.

vadi

Veiksmes prognoze


.