1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Rugājieši ciemojas “Vadugunī”

Rugāju vidusskolas skolēnu pašpārvaldes jaunieši ziemas skolēnu brīvdienās devās uz laikraksta “Vaduguns” redakciju, lai iepazītos ar mediju darbu no iekšienes. Katrs no jauniešiem ir lasījis kādu avīzi, žurnālu, rakstu interneta vidē, un tāpēc īpaši interesanti bija noskaidrot, kā tas viss top, cik liela cilvēku komanda darbojas, lai laikraksts nonāktu lasītāju rokās laikus, un kā piepildīt visas lappuses ar aktuālu informāciju, kas ieinteresē sabiedrību.

Reformas izglītībā. Kurp ejam?

Ikdienā, īpaši runājot ar pedagogiem un skolēnu vecākiem, bieži izskan neapmierinātība ar reformām un citām pārmaiņām, kas pēdējos gados skārušas mācību iestādes. Tomēr atklāti un skaļi par to runā retais. Viena no pedagoģēm, kura uzdrošinās paust skaļi savu viedokli, ir Lūcijas Rancānes Makašānu Amatu vidusskolas direktore GUNDEGA RANCĀNE.

“Ar barikāžu gaismu sirdīs”

19.janvārī ar dažādiem pasākumiem Balvu pilsētā pieminēs barikāžu 33.gadadienu. Tāpat līdz 2.martam ikvienam interesentam Balvu Novada muzejā ir iespēja apskatīt Latvijas Nacionālā arhīva izstādi “Ar barikāžu gaismu sirdīs”.

Nevajag ‘tuntulēties’ un staigāt sasvīdušu muguru

Kopš aizvadītā gada februāra nogales Rēzeknes slimnīcas ambulatorajā nodaļā pacientus pieņem otolaringoloģe  dr. Jaroslava Kolikhova. Daktere strādā ne tikai Rēzeknē, bet ik nedēļu mēro ceļu arī uz Balviem, lai poliklīnikas kabinetā tiktos ar mūspuses pacientiem un sniegtu viņiem nepieciešamo palīdzību. “Vaduguns” aicināja dakteri uz sarunu.

Pavada Veco Jauno gadu

Sestdien Balvu Kultūras un atpūtas centrā krievu kultūras biedrība “Razdoļje” kopā ar balveniešiem un pilsētas ciemiņiem tradicionālos Vecā Jaunā gada svētkus aizvadīja astoņpadsmito reizi. “Vienu gadu nozaga kovids,” atgādināja biedrības vadītāja Svetlana Pavlovska.

vadi

Veiksmes prognoze


.