1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
17-05-2024
Vārdadienas šodien: Dailis, Herberts, Umberts

Pagasts ar cerīgu skatu nākotnē

Turpinot iesākto tradīciju ik trešdienu doties uz kādu no Balvu novada pagastiem, lai apzinātu reālo situāciju un sasāpējušās problēmas, pagājušo trešdien, 29.septembrī, novada vadība apciemoja Šķilbēnus, kur viņus uzņēma pagasta pārvaldes vadītājs Andris Mežals.

 

Nodeg automašīna

2.oktobrī pulksten 21.32 ugunsdzēsēji glābēji saņēma izsaukumu uz Tautas ielu Viļakā (attēlā), kur dega vieglās automašīnas dzinēja nodalījums 3m2 platībā. Pulksten 22.21 ugunsgrēks tika likvidēts.

“Sudraba katls” – Rugāju skolas pavārēm

Ar izcīnīto 1.vietu un ceļojošo “Sudraba katlu” no publiskā sektora komandu sacensībām, kas 1.oktobrī notika Rīgā, kultūras un izklaides vietā “Hanzas perons”, atgriezušās Rugāju vidusskolas pavāre VALENTĪNA SPROĢE un pavāres palīdze IVETA URŠUĻSKA.

Uzsākta baznīcas bunkura būvniecība

Laikraksta “Vaduguns” 7.septembra numurā jau rakstījām, ka bijušajā Stompaku nacionālo partizānu nometnē saņemta atļauja tūrisma infrastruktūras ierīkošanai, kas paredz pēc vēsturiskas līdzības atjaunot kādreizējo baznīcas bunkuru. Pagājušajā nedēļā, uzsākot būvniecības darbus, kurus plānots pabeigt šogad, notika arī būvniecības procesā iesaistīto pušu tikšanās.

Atgriežas ceturto reizi

2020.gada 15.decembrī pie Latgales partizānu pulka kritušo karavīru pieminekļa Balvos piebrauca autokrāns, lai noceltu 1993.gada 11.novembrī atjaunoto tautā saukto Staņislava skulptūru. Apgalvojumi, ka vēsture nereti atkārtojas, piepildījās pagājušās nedēļas nogalē – Staņislavs ir atgriezies, turklāt ceturto reizi.

vadi

Veiksmes prognoze


.