1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
30-04-2024
Vārdadienas šodien: Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Pašiem savs ģenerālis

16.novembrī Ministru kabinets piešķīra ģenerāļa speciālo dienesta pakāpi Valsts robežsardzes priekšnieka vietniekam (Galvenās pārvaldes priekšniekam) pulkvedim Jurim Martukānam. Bijušais balvenietis taujāts, kādas bija izjūtas, saņemot augsto pakāpi, atzina, ka tās bijušas divējādas.

Likvidē marihuānas audzētavu

Valsts policija savā rīcībā ieguvusi informāciju par personu, kura, iespējams, kādā privātīpašumā Balvu pagastā nelikumīgi audzē un uzglabā marihuānu (attēlā).

Vau, Ziemassvētki tuvojas!

Pirmajā adventē pie Balvu Kultūras un atpūtas centra iededza pilsētas Centrālo egli. Balvu novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs atgādina, ka Balvu pilsētā ir ļoti skaista tradīcija, ka Pirmajā adventē iemirdzas pilsētas Centrālā egle,  dzirdamas bērnu čalas un smiekli: “Pirmo svecīti iededzam ar cerību, un bērni ir mūsu cerība.”

“Olīves” atklāj gleznu izstādi

Jau pirms Latvijas valsts svinībām Balvu Kultūras un atpūtas centrā izlika gleznošanas studijas “Olīves” izstādi. Decembrī studijai, kuru vada Olga Reče, apritēs 14 darbošanās gadi. Klātesot daļai studijas dalībnieku, 21.novembrī Dienvidu zālē notika izstādes atklāšana.

Nodeg malka, sadzīves mantas un citas vērtīgas lietas

Pulksten 01.57 naktī no 19. uz 20.novembri Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Balviem, kur pie daudzdzīvokļu mājām Tautas ielā 18 dega šķūnīši 450 m2 platībā. Brīdī, kad plosījās uguns liesmas, no blakus ēkām evakuēja 22 cilvēkus, bet ap pulksten 12.30 ugunsgrēks tika likvidēts. Notikušajā vainojama ļaunprātīga dedzināšana, elektroinstalācijas īssavienojums vai varbūt pavisam cits iemesls? Valsts policija šobrīd nekādu plašāku informāciju nesniedz, bet informē, ka uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 18.nodaļas (noziedzīgi nodarījumi pret īpašumu), notiek izmeklēšana un tiek skatīti iespējamie ugunsgrēka iemesli.

 

vadi

Veiksmes prognoze


.