1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Jadviga, Laura

Darbs ar īpašu misijas apziņu

28.decembrī Valsts robežsardzes Viļakas pārvaldē notika Viļakas pārvaldes priekšnieka amata pilnvaru nodošanas ceremonija, kuras laikā līdzšinējais priekšnieks pulkvedis Varis Pētersons nodeva pārvaldes turpmāku vadīšanu pulkvežleitnantam MAREKAM ĻAHNOVIČAM.

Praktiskā pūcīte māca domāt un darīt

Balvu sākumskolā šajā mācību gadā 1. – 3.klašu skolēniem ir iespēja vingrināt prātu un darināt spēles  jaunā interešu pulciņā “Praktiskā pūcīte”, ko vada skolotāja Anita Langovska. Pulciņa dalībnieki tiekas divas reizes nedēļā – pirmdienās un piektdienās, lai kopā izgatavotu attīstošās spēles un spēlētu tās.

Dabiskās vajadzības arī ir vajadzības

Lasītāji pamanīja, ka rudenī Lāča dārzā nojaukta vecā sabiedriskā tualete, arī tirdzniecības centrā tā tobrīd nedarbojās novembrī notikušās avārijas dēļ. Kāda ir situācija labierīcību jomā šobrīd? par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numuā.

Galvenais darbs padarīts

Pagājušā gada septembrī rakstījām par ugunsgrēku Šķilbēnu pagasta Porskovas ciemā, kur nodega vienstāvu saimniecības ēka. Tobrīd Mistra kalna māju saimniekiem AIVARAM un ELITAI BUKŠIEM galvenās rūpes bija līdz ziemai sagādāt jumtu virs galvas viņu sešiem mājlopiem – četrām slaucamām govīm un divām telītēm.

Noslēdz dežūru NATO vienībā

Dienesta pienākumu pildīšana ar jauniem plāniem turpinās Zemessardzes 3.Latgales brigādes 36.kaujas atbalsta bataljonā, Rēzeknes novada Lūznavā, kur dienesta pienākums pilda arī zemessargi un karavīri no Balvu novada.

vadi

Veiksmes prognoze


.