1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Klienti ceļo pat no Smiltenes

“Vai varat uzminēt, kura naktsmītne Balvu novadā ir visdārgākā? Balvu atskurbtuve! 105 eiro par vienu nakti!” pavisam nesen kādā no tikšanās reizēm ar iedzīvotājiem teica Balvu novada domes priekšsēdētājs Sergejs Maksimovs.

Trīskārša laime, rūpes un prieks

“Ir grūti, bet likās, ka būs daudz, daudz trakāk, lai gan par ātru spriest – priekšā vēl zobu nākšana un noteikti vēl visādi piedzīvojumi! Bet puiši tiešām ir no debesīm sūtīta dāvana – ļoti mierīgi, salīdzinot ar meitiņas zīdaiņa periodu,” teic nu jau četru bērnu vecāki Ilze un Braens Bartulāni no Baltinavas pagasta. Viņu brašie puikas – Evans, Stefans un Neitans – pasaulē nāca 30.oktobrī Vidzemes slimnīcā, un šie ir pirmie trīnīši, kas deklarēti Balvu novadā.

“Finiša nav un nebūs, ir tikai starts!”

Piektdien Balvu Kultūras un atpūtas centrā vairāk nekā trīs stundu garumā uz skatuves kāpa mūspuses labākie sportisti svinīgajā “Sporta laureāts 2023” apbalvošanas ceremonijā. Nomināciju “Par mūža ieguldījumu sportā” saņēma Ēvalds Vancāns, kurš savas gaitas kā fiziskās audzināšanas skolotājs uzsāka 1976.gadā Rekavas vidusskolā. Viņš un kuplā sportistu saime viennozīmīgi piekrita pasākumā citētajiem Imanta Ziedoņa vārdiem: “Finiša nav un nebūs, ir tikai starts!”

Pietiek drosmes pieņemt drosmīgus lēmumus

Pēc garām un ilgām debatēm, viedokļu un pārmetumu izteikšanas, faktu precizēšanas 25.janvārī Balvu novada deputāti pieņēma pašvaldības budžetu 2024.gadam. Neskaidrība, kā pašvaldība taupīs, lai savilktu galus, dažus deputātus rosināja apšaubīt domes priekšsēdētāja varēšanu, taču mēģinājums sašūpot mēra krēslu neizdevās – novada domes vadītājs ar izstrādāto 2024.gada budžetu guva vairākuma atbalstu un darbu turpinās. Kā dzīvosim tālāk un kādas strukturālas pārmaiņas piedzīvosim, – par to saruna ar Balvu novada domes priekšsēdētāju Sergeju Maksimovu.

Balvos slēgs “Narvesen” kiosku

Jau pēc divām dienām, 1.februārī, Balvu pilsētā savu darbību pārtrauks “Narvesen” kiosks. Varbūt kādam tas šķiet tikai viens, maziņš kioskiņš, bet vienlaikus tas ir arī pēdējos gados tik bieži dzirdētais un diemžēl jau ierastais stāsts par to, ka Latvijas mazpilsētās un lauku reģionos atkal kaut ko slēdz ciet un atkal kaut kas samazinās…

vadi

Veiksmes prognoze


.