1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
16-04-2024
Vārdadienas šodien: Jadviga, Laura

Valdziņu pie valdziņa Latvijas šallē

No 1. līdz 7.februārim ceļojošā adīšanas stafete “Šalle Latvijai” bija piestājusi Balvu novadā. Adījuma dzīparus, rindas, rakstu rakstus Balvu novadā šallē ieadīja 52 rokdarbnieces no Balvu pilsētas, Bērzkalnes, Balvu, Tilžas, Vectilžas un Briežuciema pagastiem, kopā noadot 7 metrus un 38 centimetrus.

Nav mājas vecākā – nav, kas risina problēmas

Daudzdzīvokļu nama Balvos, Pilsoņu ielā 23, iedzīvotāji ar dažādām nebūšanām saskārušies ne reizi vien, bet šķiet, ka tās nekad nebeigsies. Piemēram, šobrīd viņi pārdzīvo, ka māja nu jau gadu iztiek bez pārvaldnieka un nav neviena, pie kā vērsties, lai risinātu radušās problēmas.

Ģimnāziju apsargā tīģeri

Šonedēļ, 1.februārī, pēc Austrumu kalendāra sākās melnā ūdens Tīģera gads. Interesanti, ka šobrīd Balvu Valsts ģimnāzijas (BVĢ) foajē apsargā divdesmit astoņi tīģeri.

Nav svarīgi, kur dzīvo, svarīgi, kā domā

Ir noslēdzies žūrijas darbs pie pretendentu pieteikumu izvērtēšanas, paziņojot trīsdesmit Latgaliešu kultūras gada balvas “Boņuks 2021” nominantus, lai jau 5.martā aizvadītu ikgadējo balvas pasniegšanas ceremoniju, godinot desmit aizvadītā gada nozīmīgākos notikumus, aktivitātes un cilvēkus latgaliskajā kultūrā, kā arī pasniegtu balvu par mūža ieguldījumu latgaliešu kultūras attīstībā. Ar īpaši lielu nomināciju skaitu šogad izcēlies Šķilbēnu pagasta Upītes ciems.

Manai laimei jābūt lielai!

Elita Mozule par Lauku atbalsta dienesta (LAD) Ziemeļaustrumu reģionālās lauksaimniecības pārvaldes vadītāju kļuva šogad. Mainījušies tikai iestādes nosaukumi un amatu apraksti, bet Elita to par savu darbavietu sauc jau mazliet vairāk nekā trīs gadu desmitus.

vadi

Veiksmes prognoze


.