1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Georgs, Jurģis, Juris

Pārtraukta sadarbība ar Krieviju un Baltkrieviju

Turpinoties Krievijas militārajai agresijai pret Ukrainu, gan starpvalstu, gan arī pašvaldību līmenī visā pasaulē dažādās sfērās tiek ierobežota vai pilnībā pārtraukta sadarbība ar Krievijas Federāciju un Baltkrievijas Republiku.

Viņi dzīvo un cer…

Notikumi Ukrainā nespēj atstāt vienaldzīgu nevienu. Cilvēki lasa ziņas, skatās televīziju un sociālos portālus, apspriež tur redzēto, debatē un izsaka viedokļus. Taču emocionāli vissmagāk šobrīd klājas mūsējiem, kuru radinieki dzīvo kara skartajā un vēl neskartajā Ukrainas teritorijā. Viņi visi kā viens atzīst,- neziņa ir visbiedējošākā, tāpēc nav izstāstāms, cik mierīga sajūta sirdī iestājas pēc tam, kad telefona klausules otrā galā atskan tuvinieka balss…

Laime ir sīkās lietās

Noslēdzies Balvu novada Bērnu un jauniešu centra (BNBJC) rīkotais sniega skulptūru konkurss “Sniega brīnums 2022”, kurā visas ziemas garumā piedalījās Balvu novadu izglītības iestāžu audzēkņi, interešu izglītības pulciņu audzēkņi, ģimenes, bērni un jaunieši līdz 25 gadu vecumam. Dalībnieku veidotās un nofotografētās sniega skulptūras apskatīja un novērtēja “Facebook” lietotāji, ar saviem balsojumiem izvēloties trīs interesantākās un radošākās.

“Kaut kur jau tie cimdi ir uzadīti”

Šodien daudzviet pasaulē, arī mūspusē, svin Starptautisko sieviešu dienu, par kuru tradicionāli tiek uzskatīts 8.marts. Šovakar Balvu novada attālākajā pagastā Krišjāņos ikvienu interesentu priecēs Salnavas amatierteātra izrāde “Pylns džentlmeņa komplekts”, bet Kupravā un Lazdukalnā neizpaliks sieviešu dienai veltīti koncerti. Savukārt aizvadītajās brīvdienās trīs koncertus “...bez Jums jau nevar tik un tā!” dāvāja Māris un Dāvis Lāpāni.

Uzbrukums Balviem būtu uzbrukums Vašingtonai

2.martā Balvu Valsts ģimnāzijas vecāko klašu audzēkņi tikās ar Valsts prezidenta padomnieku nacionālās drošības jautājumos, Nacionālās drošības padomes sekretāru Jāni Kažociņu, kurš skaidroja skolēniem šī brīža nacionālās drošības aktualitātes, kā arī pārrunāja Krievijas uzbrukuma Ukrainai iemeslus un iespējamās sekas.

vadi

Veiksmes prognoze


.