1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-04-2024
Vārdadienas šodien: Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

Futzālā medaļas sadalītas, basketbolā sāksies play-off

Šo otrdien Viļakas Valsts ģimnāzijas sporta hallē notika Viļakas pilsētas kausa izcīņa telpu futbolā 2022. Piecu komandu konkurencē turnīra kausu pārliecinoši izcīnīja “Balvu Sporta centrs”, kas guva uzvaras visās četrās spēlēs un ar 12 punktiem ierindojās 1.vietā.

 

Sāk remontēt tiltu pār Vārnienes upi Medņos

Braucot uz Rugājiem, Medņos sagaidīja patīkams pārsteigums – sācies tilta pār Vārnienu remonts. Tik ilgi tas tika gaidīts un par to runāts, ka gandrīz negribējās ticēt, vai kādreiz to sagaidīsim, vēl vairāk šajos apstākļos. Taču ceļu būves mašīnas jau ir būvniecības vietā, ceļu būves strādnieki rosās, gatavojot pamatus pagaidu tiltam, kas atradīsies uz apbraucamā ceļa. Nogriezti būvniecībai traucējošie koki. A/S “Latvijas Valsts ceļi” sociālajos tīklos informē, ka Balvu novada Rugāju pagastā uz reģionālā autoceļa Balvi-Kapūne (P47) pie Medņiem sākts tilta pār Vārnienes upi remonts. Satiksmi būvdarbu laikā organizēs pa apbraucamo ceļu ar pagaidu tiltu, ko patlaban būvē. Būvdarbu posmā satiksmi regulē ar ceļa zīmi un vadstatņiem, ir viens ar luksoforu regulēts posms.

“Mazi zaķīši, a jau bandīti”

25.martā Latvijā, tostarp mūspusē, pieminēsim Komunistiskā genocīda upurus. Tradicionāli atceres pasākumi notiks Balvos, Kubulos, Rugājos un Vecumos. 23.martā Latvijas Politiski represēto apvienības Balvu nodaļas vadītāja Ārija Tihomirova kopsapulcē atzina, ka apvienības rindas kļūst arvien retākas.

Apbalvo darba rūķus

Pagājušās darba nedēļas nogalē reģionālajā vizītē Balvu novadā ciemojās finanšu ministrs Jānis Reirs, lai ar novada domes vadību, pašvaldības speciālistiem un uzņēmējiem pārrunātu šī brīža situāciju un izaicinājumus, kā arī iepazītos ar zemnieku saimniecību “Kotiņi”, kas sekmīgi nodarbojas ar graudkopību un sēklas ražošanu. Tāpat ministrs piedalījās Balvu novada apbalvošanas pasākumā “Gada balva uzņēmējdarbībā 2021”.

Apēd, izdzied un izdejo pavasari

Ar aktivitātēm visdažādākajām gaumēm aizritējusi skolu brīvlaika nedēļa Balvu novada Bērnu un jauniešu centrā (BNBJC). Pirmdien kopā ar Eiropas brīvprātīgo Aleksandru skolēni iesaistījās dažādās interaktīvās spēlēs, otrdien cepa šokolādes kēksiņus, gatavoja augļu kokteiļus un locīja origami, trešdien dziedāja karaoke, rotājās ar hennas zīmējumiem un piedalījās actionbound spēlē, piektdien darināja pērlīšu rotas, bet sestdien apguva mūsdienu deju soļus.

vadi

Veiksmes prognoze


.