1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Tūrisms jaunu izaicinājumu priekšā

Tūrisma uzņēmēji un tūrisma objektu saimnieki Upītē tikās ar atziņu, ka, izveidojoties Viļakas novadam, tāpat kā tagad apvienotajam Balvu novadam, tikušies Upītē. Viss atgriežas un sākas no jauna! Par tikšanos visi bija neizsakāmi priecīgi: ir taču tik jauki redzēt vienam otru vaigu vaigā, dzirdēt bez viedierīču palīdzības! Iemalkot kopā kafiju un savstarpēji pārrunāt, kas izdarīts un kas darāms turpmāk.

“Laiks celties no dīvāna!”

Pagājušajā ceturtdienā ikvienam bija iespēja doties uz Balvu Kultūras un atpūtas centru, kur varēja pievienoties Zemessardzes 2.Vidzemes brigādes 31.kājnieku bataljonam. Šādu iespēju izmantoja 13 cilvēki.

Vienīgais svētums uz zemes – dzīvība

Kā ik gadu, 25.martā Balvos pie pieminekļa Abrenes apriņķa komunistiskā genocīda upuru piemiņai pulcējās pilsētas iedzīvotāji, novada pašvaldības un iestāžu pārstāvji, skolu audzēkņi un represijas pārdzīvojušie balvenieši, lai atcerētos un godbijībā pieminētu svešumā mūžībā aizsauktos, kā arī tos, kuri šīs šausmas piedzīvojuši un ir mūsu vidū.

Atklāj klientu apkalpošanas centru

Pagājušās darba nedēļas nogalē Balvu novadu reģionālajā vizītē apmeklēja Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas (VARAM) ministrs Artūrs Toms Plešs, kurš piedalījās Komunistiskā genocīda upuru piemiņas dienas pasākumos, atklāja Tilžas Valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centru (VPVKAC), kā arī ciemojās kūdras ražotnes uzņēmumā SIA “Compaqpeat”.

Futzālā medaļas sadalītas, basketbolā sāksies play-off

Šo otrdien Viļakas Valsts ģimnāzijas sporta hallē notika Viļakas pilsētas kausa izcīņa telpu futbolā 2022. Piecu komandu konkurencē turnīra kausu pārliecinoši izcīnīja “Balvu Sporta centrs”, kas guva uzvaras visās četrās spēlēs un ar 12 punktiem ierindojās 1.vietā.

 

vadi

Veiksmes prognoze


.