1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Jadviga, Laura

Cer cīnīties novada līmenī

Pagājušajā nedēļā noslēdzās Baltinavas pagasta zolītes turnīrs. Sacensību tiesnesis Andris Ločmelis atklāja, ka turnīru organizē jau vairākus gadus, turklāt pavasarī un rudenī. “Savukārt vasarā spēlējam pagasta sporta svētkos,” viņš piebilda.

Gaida mājās strazdu bērnus

31.marta pēcpusdienā Vīksnas Tautas nams sadarbībā ar Stacijas pamatskolas Vīksnas filiāles skolēniem rīkoja putnu būru darināšanas meistarklasi “Gaidām mājās strazdu bērnus”.

Nodeg saimniecības ēka un dzīvojamās mājas jumts

Pagājušajā otrdienā neilgi pirms pusnakts – pulksten 23.35 Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests saņēma izsaukumu uz Dārza ielu Baltinavā, kur dega vienstāva dzīvojamās mājas siena un jumts 60m2 platībā, kā arī saimniecības ēka 120 m2 platībā. Pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās no dzīvojamās mājas evakuējās trīs cilvēki, no kuriem viens guva nelielus apdegumus un tika nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsgrēks tika likvidēts agri no rīta, precīzāk pulksten 3.39.

Tas nav joks – tas ir teātris!

27.martā Balvu Kultūras un atpūtas centrā (KAC) Balvu Tautas teātra aktieri pirmajā dzejuskopā (dzejas sirdslasījumos), kā portālā “Facebook” uzsver Māris Lāpāns, sūtīja ikvienam sveicienus Starptautiskajā teātra dienā: “Paldies visiem, kas uzdrošinājās un spēja ļoti īsā laikā gaisā uzvirmojušu ideju materializēt dzejas izrādes formā. Paldies Balvu KAC tehniskajiem un citiem darbiniekiem, kā arī apmeklētājiem un Bolupes straumei, kas visu izrādes laiku plūda cauri mums un mūsu domu noskaņām.”

Labāk darbā nekā mājās četrās sienās

41 gadu jaunā ukrainiete Natālija no savas darba telpas uzņēmumā “Senda Dz” iznāk mazliet nobijusies, bet smaidīga. Viņa priecājas, ka atkal ir iespēja strādāt, un gandarīta secina, ka kolektīvs šeit sirsnīgs un atsaucīgs: “Jūtos labi, jo ir, kur dzīvot, un darbs, uz kuru iet.”

vadi

Veiksmes prognoze


.