1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Georgs, Jurģis, Juris

Svarīgākais – zināt, kā rīkoties nelaimes gadījumā

2.septembrī Rugāju vidusskolas audzēkņus par drošības jautājumiem informēja Valsts Ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Latgales reģiona brigādes Ugunsdrošības uzraudzības un civilās aizsardzības nodaļas inspektore virsleitnante Laura Košļeva un VUGD Latgales reģiona brigādes Tilžas posteņa komandieris leitnants Emīls Koniševs, bet ar paraugdemonstrējumiem un stāstījumu par savu profesiju iepriecināja Valsts Ieņēmumu dienesta Muitas pārvaldes Kinoloģijas dienesta vecākie muitas eksperti Diāna Vrubļevska, Rihards Fjodorovs un Valdis Bikovskis kopā ar četrkājainajiem dienesta biedriem – beļģu aitu suņiem Kimu, Niku un Raptaru.

Labdien, skolotāji!

“Nospraudiet robežas starp darbu un mājām,” šonedēļ Balvu novada pedagogu augusta konferencē mudināja lektore Diāna Zande. Jāsecina, ka neizpalika iedvesmojoši un atbalstoši vārdi no novada vadības un izglītības pārvaldes, kā arī klusas nopūtas, apjaušot, ka pedagogiem ir liegts halturēt. “Arī uz jūsu mazdārziņu skolēnu vecāki raugās,” nopietni un pa jokam atgādināja D.Zande.

Tilžā nodeg veikals

29.augustā plkst. 22.48 VUGD saņēma izsaukumu uz Balvu novada Tilžas pagastu, kur dega veikals 200m2 platībā. Dzēšanas darbu laikā notika ēkas konstrukciju nobrukumi. Stiprā piedūmojuma dēļ no blakus esošās daudzstāvu dzīvojamās ēkas evakuēja septiņus cilvēkus. Notikuma vietā mediķu palīdzība bija nepieciešama vienam ugunsdzēsējam glābējam, kurš pēc apskates medicīnas iestādē atgriezās notikuma vietā. Plkst. 4.19 ugunsgrēku izdevās ierobežot, bet plkst. 10.06 ugunsgrēks tika likvidēts.

Stabļovā apmeklētājus uzņem jau otro gadu

Mājas kafejnīca “Stabļovas ķiploks un medus” šogad apmeklētājus uzņēma jau otro gadu. Pērn apmeklētāju skaita ziņā tā ierindojās otrajā vietā starp mājas kafejnīcām Balvu novadā.

Kāpēc zupas virtuvē nevāra zupas?

Balvu Teritoriālās invalīdu biedrības priekšsēdētāja MARIJA DUĻBINSKA sarunā ar Balvu novada domes deputātiem aktualizēja jautājumu par zupas virtuves ēdienkarti. Viņa vēlējās uzzināt,– kādēļ zupas virtuve zupu vietā vāra putras? Sarunā izkristalizējās arī citas problēmas, ar ko šobrīd saskaras silto maltīšu izdales punkts.

vadi

Veiksmes prognoze


.