1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
25-04-2024
Vārdadienas šodien: Alīna, Rūsiņš, Sandris

“Grāmatu svētki” Rugājos un Lazdukalnā

23.septembrī Balvu Centrālā bibliotēka “Grāmatu svētkus” rīkoja Rugāju un Lazdukalna pagastos. Pie saviem lasītājiem ciemos ieradās rakstniece Linda Nemiera, bērnu dzejniece un rakstniece Evija Gulbe, rakstnieki Maija Pohodņeva un Modris Pelsis, rakstnieks Guntis Tālers, ilustratore Agija Staka.

Dvēselē moža un ar raksturu

Vakar Šķilbēnu pagastā lielajā dzīves jubilejā sumināja Stefāniju Matisāni. Rudens ir viņas mēnesis, šogad atnācis jau ar 95.gadskārtu. Stefānija visu savu mūžu bijusi garā stipra un dvēselē moža sieva. Sieva ar raksturu un pārliecību par savu taisnību.

Cerībā, ka Vientuļi nav vientuļi

Šonedēļ Vientuļu robežkontroles punktu apmeklēja biedrības “Gribu palīdzēt bēgļiem” valdes locekle Evija Strupiša, biedrības “Tavi draugi” vadītājs Uldis Noviks, Starptautiskās migrācijas organizācijas un ANO Bēgļu aģentūras Ziemeļvalstīs pārstāvji, lai saprastu, kāds nevalstisko un citu organizāciju atbalsts nepieciešams Ukrainas civiliedzīvotājiem, kuri šķērsojuši robežu.

Uz mājām – atkal ar medaļām!

11.septembrī Rīgā, jaunajā un modernajā konferenču centrā “ATTA”, noslēdzās krāšņākās fitnesa sporta veidu sacensības Latvijā “Rīgas pērle”, kurās Latvijas sportisti kopumā tika pie 12 godalgām, ieskaitot četras pirmās vietas. Prieks un gandarījums, ka divas no 12 godalgām Latvijas sportistiem palīdzēja izcīnīt Balvu novada iedzīvotāja, lazdulejiete Inna Aņisimova – viņas sniegumu divās kategorijās žūrija novērtēja ar 2. un 3.vietu.

Briežuciemā satiekas dziesminieki, mūziķi un dzejnieki

18.septembra pēcpusdienā Briežuciema tautas namā aizvadīta muzikāla dzejas pēcpusdiena “Satikšanās septembrī”, kur apmeklētājus priecēja dziesminieki, mūziķi un dzejnieki.

vadi

Veiksmes prognoze


.