1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Georgs, Jurģis, Juris

Jāpagriež stundu atpakaļ

Vasaras laiks Latvijā šogad beigsies šī gada 30.oktobrī plkst. 04.00 (naktī no sestdienas uz svētdienu), kad pulksteņa rādītāji jāpagriež vienu stundu atpakaļ.

 

Līgums ar “Pilsētvides servisu” beigsies nākamgad maijā

Balvu novada Tautsaimniecības un vides komitejas sēdē, kas notika 19.oktobrī, apsprieda jautājumu par sadzīves atkritumu apsaimniekošanu jaunizveidotajā Balvu novadā. Jautājums svarīgs ne tikai iedzīvotājiem, bet visiem, kuru darbībā rodas sadzīves atkritumi.

Atvadās no rudens

Svētdien Viļakas kultūras namā pilsētas, Susāju un Vecumu pagastu seniori uzsmaidīja aizejošajam rudenim, secinot, ka tas lēnām dodas uz ziemas pusi, ceļā sastopot gumijas zābaku un lietavu laiku, kad vaivariņu smaržas apreibinātie purvi priecē ar sarkanajām dzērveņu krellēm...

“Brauciet lēnām pār tiltu, draugi...”

19.oktobrī notika Balvu novada domes Tautsaimniecības un vides komitejas sēde, kurā izskatīja jautājumu par pašvaldības tiltu tehnisko stāvokli. Tiltu problēma aktuāla visā Latvijā, arī uz valsts ceļiem, nerunājot par pašvaldību, kas lielākoties ir lauku ceļi, pa kuriem pārvietojas mazāk iedzīvotāju, toties daudz brauc lauksaimniecības tehnika.

Vai uzņēmuma reputācijai jācieš no "nogurušiem" klientiem?

“Septiņu gadu laikā, kopš Balvos atvēries mans uzņēmums – picērija “Zebra”, šī ir pirmā reize, kad portālā “Facebook” savā profilā atļāvos nopublicēt skumjas pārdomas, jo sirds patiešām ir pilna. Atzīšos, vienā brīdī māca šaubas, vai to vajag darīt, taču, kad izlasīju cilvēku rakstītos komentārus un sajutu viņu atbalstu, sapratu, ka rīkojos pareizi. Joprojām uzskatu, ka uzņēmējam jārunā ne tikai par labām un ļoti labām lietām, bet arī par dažādām nebūšanām, kas traucē darbu,” teic picērijas “Zebra” Balvos īpašniece Kristīne Ločmele.

vadi

Veiksmes prognoze


.