1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
16-04-2024
Vārdadienas šodien: Alfs, Bernadeta, Mintauts

“Lai miers uz zemes!”

Pirmajā adventē Balvu Kultūras un atpūtas centra laukumā pulcējās lieli un mazi, lai baudītu Balvu iemirdzēšanās svētku mirkļus, tostarp ar Ziemassvētku vecīti un Lācēnu pārliecinātos par novada centrālās egles krāšņumu.

Viļaka sāks gatavoties lielam karavānu salidojumam

Ilgstošas sadarbības rezultāts vainagojies ar labu rezultātu – biedrība “Igaunijas karavānu klubs” no Igaunijas devusi stingru ‘jā’ vārdu un paziņojusi, ka nākamgad no 18. līdz 21.maijam Viļakā notiks vērienīgs pasākums – karavānu salidojums. Tas pulcēs aptuveni 300 karavānas ar ciemiņiem no Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Vācijas, kā arī no Latvijas un citām valstīm.

Atklāj grāmatu “Pa dziesmas pēdām Ziemeļlatgalē”

23.novembrī Viļakas bibliotēkas zālē notika Evitas Zarembas-Krīgeres grāmatas “Pa dziesmas pēdām Ziemeļlatgalē” atvēršana.

Svētīgu Adventes laiku! (25.11.2022.)

Jau šajā svētdienā iedegsim pirmo svecīti Adventes vainagā, lai godam sagaidītu gada skaistākos un ģimeniskākos svētkus – Ziemassvētkus. Bērzpils katoļu draudzes prāvests Oļģerts Misjūns atgādina, ka Ziemassvētku laiks – Dieva atnākšanas laiks – ir intensīvākais Baznīcas gada periods, kurā mums visiem tiek piedāvāta iespēja kaut ko savā dzīvē un sevī mainīt.

Bilde jāredz kopainā!

Dienā, pirms Balvos uzkrita pirmais sniegs, notika novada domes Tautsaimniecības un vides komitejas sēde, kurā viens no jautājumiem bija par komunālās saimniecības gatavību ziemas sezonai. Viedokļu apmaiņa izvērtās detalizēta, kā rezultātā sēdes dalībnieki izdarīja secinājumus, kas jādara, lai pilsētas saimnieciskā dzīve ritētu kvalitatīvāk.

vadi

Veiksmes prognoze


.