1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

VK “Lazdukalns” vīriem – Latvijas bronza

Laikrakstā “Vaduguns” jau rakstījām par VK “Lazdukalns” dāmu panākumu Gulbenes novada atklātajā čempionātā volejbolā sievietēm, izcīnot čempionu kausu un zelta medaļas. Akurāt pēc nedēļas savu meistarības klasi pienāca laiks nodemonstrēt arī vīriem, kuri līdzjutējus nepievīla un panākumu sarakstu papildināja ar vēl vienu lielisku ierakstu – 3.vietu Latvijas čempionātā volejbolā vīriešiem vecuma grupā “40+”!

“Mēs nepaliksim savā vietā”

2.martā, Nacionālo partizānu bruņotās pretošanās dienā, pie Latgales partizānu pulka kritušo karavīru pieminekļa Balvos atklāja izstādi “Tad un tagad. Latvijas Republikas Zemessardzei 30”. Balvu luterāņu draudzes mācītājs Mārtiņš Vaickovskis uzsvēra, ka atceres pasākumā pulcējušies cilvēki, kuri apjauš brīvības cenu.

 

Viļakā pašiem savs “Krāsainais karnevāls”

1.martā Viļakas kultūras namā jau otro reizi pēc kārtas norisinājās popiela / modes skate “Iztēle. Izdoma. Improvizācija” ar nosaukumu “Krāsainais karnevāls”, kurā ar krāšņiem priekšnesumiem skatītājus priecēja Viļakas, Rekovas, Baltinavas, Viduču un Žīguru mācību iestāžu audzēkņi un skolotāji.

Uzbur brīnišķīgu ziemas pasaku

Mazo talantu koncerts “Svētki Ledus pilī”, kas notika 28.februārī Balvu Kultūras un atpūtas centrā, pulcēja pirmsskolas bērnus no 13 karaļvalstīm – Balvu novada izglītības iestādēm.

Pavasaris nāk ar ziediem

Kā bijis, kā ne, bet pirmais pavasara mēnesis ir klāt! Atnācis ne tikai ar peļķēm, šķīdoni uz grants ceļiem un siltāku laiku, bet arī ar skanīgām putnu balsīm un pirmajiem ziediem. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numuā.

vadi

Veiksmes prognoze


.