1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
18-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Cerams, tas nebūs pēc simts gadiem!

Beidzot tas ir paveikts. Izstrādāts Balvu muižas apbūves un tai piegulošo teritoriju apstādījumu un publisko ārtelpu attīstības tematiskais plānojums, ko raksturo kā unikālu dokumentu. Tam izsludināta publiskā apspriešana, un šonedēļ SIA “Veido vidi” ainavu arhitekte Kristīne Dreija to prezentēja klātienē atnākušajiem interesentiem. Sarunai varēja sekot līdzi arī internetā.

Godina Zemessardzes atbalstītājus

Pagājušajā piektdienā Aizsardzības ministrijā notika svinīga ceremonija, kurā sveica lielākos Latvijas Republikas Zemessardzes atbalstītājus 2022.gadā. Ziemeļlatgales laikraksts “Vaduguns” Atzinību saņēma kategorijā “Zemessardzes popularizētājs” – par sniegto atbalstu Zemessardzei 2022.gadā, stiprinot Latvijas aizsardzības spējas.

Meklē SANTU BERĶI!

 

Valsts policijas Latgales reģiona pārvaldes Ziemeļlatgales iecirknis meklē bezvēsts prombūtnē esošo nepilngadīgo Santu Berķi (dzimusi 2006.gada 1.novembrī). Meitene 11.martā patvaļīgi pameta Balvu slimnīcu un kopš šī brīža nav zināma viņas atrašanās vieta. Meitenes pazīmes: vidējas miesas būves augums, aptuveni 170 cm gara, rudas krāsas karē griezuma mati.
Valsts policijas Ziemeļlatgales iecirknis aicina aplūkot meitenes fotogrāfiju un atsaukties ikvienu, kura rīcībā ir informācija par viņas iespējamo atrašanās vietu, zvanot uz tālruņa numuriem 110 vai 64501608!

 

Brīdina, ka nestrādās mazāk

Piektdien Balvu Kultūras un atpūtas centrā pulcējās nevalstisko organizāciju (NVO) dalībnieki un atbalstītāji, lai svinīgajā pasākumā “Sprēslīca” noskaidrotu, kas saņems Ziemeļlatgales NVO gada balvas. Jaunie saimnieki, tostarp pasākuma vadītāji Imants Spīčs un Aiga Keisele, pavēstīja, ka par aktivitātēm 2022.gadā nominēta 51 biedrība un aktīvisti, turklāt uzvarētāji noteikti 11 nominācijās, kā arī neizpaliks piešķirtas specbalvas.

“Laikam paši savā dzīvē vēl neko nav radījuši…”

Februārī nepatīkamus notikumus nācās piedzīvot atpūtas kompleksa “Dīķsalas” īpašniekam GUNTIM MIĶELSONAM. Kādā no vakariem Gulbenes novada Stradu pagastā ierīkotajā viesu namu teritorijā ieradās jaunieši, kuri, kā stāsta atpūtas kompleksa saimnieks, līdz pat šai dienai ne tikai līdz galam nav norēķinājušies par viesu namiņa izmantošanu, bet arī nodarīja materiālus zaudējumus un joprojām izvairās no atbildības.

vadi

Veiksmes prognoze


.