1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
16-04-2024
Vārdadienas šodien: Jadviga, Laura

Ieskandina Viļaku

Aizvadītajā sestdienā Viļakas brīvdabas estrādē Viļakas 730-gades pasākumu cikla “Mana sirds Viļakai” un Dziesmu un deju svētku ieskaņas lielkoncertu izdejoja Balvu novada tautas deju, līnijdeju, Eiropas deju un mūsdienu deju kolektīvi.

Pārsteigumi klasesbiedriem

Skolu audzēkņiem ir tradīcija rudenī un pavasarī  doties pārgājienos. Rekavas  vidusskolas 5. – 6.klases skolēni  ar prieku atbalstīja savu klasesbiedru Kristera un Arvja aicinājumu apmeklēt lauku saimniecības, kurās strādā zēnu vecāki. Pārgājiena diena bija interesanta un iespaidiem bagāta. Par to prieks audzēkņiem un audzinātājiem. Vairāk stāsta skolotāja Ilze Saidāne.

Mācību gada noslēguma piedzīvojumi

Tas, ka mācību gada noslēgumā notiek skolēnu pārgājieni un ekskursijas, gadu gaitā jau kļuvis par  tradīciju.  Ja rudenī un ziemā  skolēni cītīgi apmeklējuši skolu un centīgi apguvuši zinības, tad pavasaris un mācību gada noslēgums ir laiks piedzīvojumiem.

Uzvaras laurus plūc “ASaKa’s adventure”

Pagājušās nedēļas nogalē autoorientēšanās sacensībās “Prieka tūre” uz starta līnijas stājās deviņas dāmu komandas, lai desmit pārbaudījumos, veicot aptuveni 200 kilometrus Balvu novada teritorijā, apliecinātu ko-mandas garu. Sacensību galvenais tiesnesis Jānis Melnis, taujāts, kādi pārbaudījumi daiļā dzimuma pārstāvēm būs jāiztur, atzina, ka dažādi, tostarp Viļakā jāskrien pa pontonu tiltu, Vectilžā jādemonstrē prasmes raganu skrējienā, Tilžā jālien caur biksēm un jāpin bizītes, Krišjāņos jāatpazīst zvēru un putnu pēdas.

Ciemiņus gaidot, pasteidzinājuši darbus

Šodien, 2.jūnijā, Rugājos notiek Latvijas novadu izpilddirektoru sanāksme, bet pēc divām nedēļām, 17.jūnijā, Rugājus pieskandinās  Latgales novadu XVIII Senioru dziesmu un deju festivāls.

vadi

Veiksmes prognoze


.