1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Starptautiskās kinologu biatlona sacensības "Latvija 2023"

26.augustā Valsts robežsardzes koledžas Profesionālās un taktiskās apmācības centra mācību poligonā “Janopole” Rēzeknes novadā notika starptautiskās kinologu biatlona sacensības “Latvija 2023”.

Pavisam cits skats!

Briežuciema pagasta pārvalde aicināja nākt kopā “Dīķmalas”, “Ozoliņu”, “Gundegas”  un “Briežuciems” daudzdzīvokļu namu iedzīvotākus uz kopīgu talku, lai atbrīvotos no atkritumu izgāztuves, kas pie mājām veidojusies gadu gadiem. Talka ir notikusi , un pārvaldes vadītāja Sarmīte Tabore ir priecīga par izdarīto.

"Naudas paradīzei nepietiek"

Pērnā gada oktobra sākumā pedagogi, Balvu novada vadītāja Sergeja Maksimova aicināti, pacēla rokas, atbildot uz jautājumu, vai vēlas skolotāju balli 2023.gadā? Tolaik “Vaduguns” vēstīja, ka acīmredzot būs jātur solījums. Jāsecina, ka balle, uz kuru ielūgti skolotāji, turklāt ar otrajām pusītēm, būs 29.septembrī! Par to divdesmit četrus mūsu novada izglītības iestāžu kolektīvus informēja Balvu novada pašvaldības Izglītības pārvaldes un izpildvaras vadība, kura divas nedēļas veltīja, lai tiktos ar lielo pedagogu saimi. “Strādājam jaunā formātā, izpaliekot ierastajai pedagogu konferencei,” ‘revizori’ atzina.

Bērtuļa diena maziem un lieliem

Trešo gadu pēc kārtas Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība akcentē  24.augustu. Tā ir Bērtuļa diena, kas ne tikai vēstī par rudens tuvošanos, atgādinot, ka ir pats pēdējais laiks novākt sīpolus, bet arī svētku diena, kurā var satikt labus cilvēkus. Tāpēc atkal bija  Pateicības dienas svētki, šoreiz pie Balvu slimnīcas, lai priecinātu mazos un arī lielos, lai skanētu mūzika un sirsnīga pateicība tiem, kuri palīdz grūtos dzīves brīžos. Pateicība mūsu mediķiem!

Militārais mācību maršs

Pagājušajā ceturtdienā Zemessardzes 2.Vidzemes brigāde, kurā dienesta pienākumus pilda arī zemessargi un profesionālā dienesta karavīri no mūspuses, Balvu novadā veica militāro mācību maršu.

vadi

Veiksmes prognoze


.