1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
19-04-2024
Vārdadienas šodien: Fanija, Vēsma

Bērnu drošībai

Uz ietvēm pie gājēju pārejām Balvos parādījušies uzraksti ar sarkaniem burtiem ‘UZMANIES’. “Kāpēc un kas ir to autors?” jautā cilvēki. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Aicina domāt ārpus rāmjiem

13.septembrī Balvu novada Bērnu un jauniešu centra (BNBJC) kolektīvs aicināja novada jaunās paaudzes pārstāvjus un viņu vecākus uz Atvērto durvju dienu “Domā ārpus rāmjiem”, lai iepazīstinātu ar interešu izglītības pulciņu piedāvātajām iespējam un vienkārši labi pavadītu silto un saulaino rudens pēcpusdienu.

“Vasali Baļtinovā!”

14.septembrī Baltinavas kultūras namā cildināja grāmatas, tostarp Baltinavas vidusskolas audzēkņiem un citiem interesentiem bija unikāla iespēja satikties ar pieciem rakstniekiem. Atklājot “Grāmatu svētkus Baltinavā”, kultūras nama vadītāja Lidija Ločmele pavēstīja, ka ciemiņi ir 23 grāmatu autori.

Iespējams, savā dzīvē nerealizējies detektīvs

Rakstnieki, grāmattirgotāji un bibliotēkas piedāvā lasītājiem dažādu žanru literatūru, dodot iespēju katram izvēlēties lasāmvielu pēc sirds patikas. Viena no čaklākajām Balvu Centrālās bibliotēkas lasītājām VALIJA PODKOVIRINA priekšroku dod detektīvžanram, kā arī grāmatām par vēsturi un laikmeta personībām. Par sevi viņa teic: “Lasītāja esmu bijusi vienmēr, bet tagad es šo procesu burtiski izbaudu.”

Kāda ir prezidenta sapņu dāvana?

12.septembrī Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs, apmeklējot Balvu novadu, nolika ziedus pie Latgales partizānu pulka kritušajiem karavīriem veltītā pieminekļa, tikās Balvu Valsts ģimnāzijā ar 9. – 12. klašu skolēniem un pedagogiem, zemnieku saimniecības “Kotiņi”, kūdras pārstrādes ražotnes SIA “Compaqpeat”, SIA “Balvu un Gulbenes slimnīcu apvienība” un Balvu Daudzfunkcionālo sociālo pakalpojumu centra vadību. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

vadi

Veiksmes prognoze


.