1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
09-05-2024
Vārdadienas šodien: Einārs, Ervīns, Klāvs

Viļakā atklāj plenēra darbu izstādi

26.jūlijā Viļakas kultūras un radošo industriju centrā notika 3. starptautiskā glezniecības plenēra “Valdis Bušs 2019” darbu izstādes atklāšana.

Būt vai nebūt Tilžai

Sestdien Tilžas pagasta svētki, kas sākās ar makšķerēšanas sacensībām, noslēdzās ar pilngadnieku sveikšanu, koncertu un zaļumballi. Pagasta pārvaldniece Anna Bērziņa, tāpat kā vairums tilžēniešu un svētku viesu, bija vienisprāt, ka par svētku rozīnīti atzīstams kopienas teātra iestudējums “Breinuma līpa”.

Ar lūgšanām, dziesmām un mielastu svin draudzes svētkus

Aizvadītajā svētdienā Bēržu baznīcā, kas nosaukta par godu svētajai Annai, svinēja draudzes svētkus. Grēksūdzē uzklausīja un svētajā Misē klātesošos uzrunāja trīs priesteri – Oļģerts Misjūns, Renārs Birkovs un Ivars Vigulis.

Restauratores Līgas artava vēstures saglabāšanā

Restauratore Līga Šļakota šobrīd savā darbnīcā, Balvu novadā, strādā pie Baltinavas Kunga Jēzus Kristus pasludināšanas Romas katoļu baznīcas svētbildes “Čenstohovas Dievmāte” atjaunošanas. Par to vairāk jaunākajā laikraksta "Vaduguns" numurā.

Noskaidro “Tautas garšas” uzvarētājus Latgalē

“Ar izpārdotu produkciju, gardām meistarklasēm un iespaidīgu apmeklētāju skaitu – vairāk nekā 2000 cilvēku – aizvadīts Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra (LLKC) rīkotais “Novada garšas” noslēdzošais reģionālais pasākums “Nogaršo Latviju Latgalē!” Krāslavā,” informē LLKC sabiedrisko attiecību vadītāja Ilze Rūtenberga-Bērziņa.

vadi

Veiksmes prognoze


.