1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
23-04-2024
Vārdadienas šodien: Bārbala, Līksma

Tiek īstenota starptautiskā bulinga programma “KiVa”

Pēc Ekonomiskās sadarbības un attīstības organizācijas (OECD) datiem, pāridarījumu un bulinga izplatība Latvijas skolu vidē ir lielāka nekā jebkurā citā Eiropas Savienības valstī – trešā daļa skolēnu vismaz pāris reižu mēnesī ir cietuši no vardarbības skolā.

Vai sargā no ļauprātīgo zemnieku traktoriem?

“Vaduguns” saņēma vēstuli no Baltinavas pagasta zemnieka Imanta Bleidela. Viņš sūdzas par transporta līdzekļu svara ierobežojošām zīmēm uz ceļa Baltinava–Abriņas.

Ar domām par karavīriem, valsti un drošību

Aizvadītās nedēļas nogalē Bērzpilī notika Lāčplēša dienai veltīts pasākums ar svecīšu un ziedu nolikšanu pie pieminekļa “Brīvības cīņu karavīriem un Lāčplēša kara ordeņa kavalieriem”. Pēc svinīgā pasākuma, kas pulcēja gan skolas pārstāvjus – darbiniekus, bērnus un jauniešus, gan citus pagasta iedzīvotājus, klātesošie vēroja VID Muitas pārvaldes kinoloģijas dienesta Latgales nodaļas darba suņu paraugdemonstrējumus.

Lāpu gājienā

Balvenieši un pilsētas viesi ir godam nosvinējuši Lāčplēša dienu, kurā neizpalika dažnedažādas aktivitātes, tostarp andelēšanās Lauku labumu tirdziņā, meistarklases, kino skatīšanās, “Spēka diena 2023”, militārās tehnikas paraugdemonstrējumi, Ekumeniskais dievkalpojums, lāpu gājiens un svinīgas uzrunas pie Latgales partizānu pulka kritušo brīvības cīnītāju pieminekļa.

Latvijas, Latgales un sava pagasta patriots

Valsts svētku pasākumā par ieguldījumu skolu jaunatnes patriotiskajā un pilsoniskajā audzināšanā Balvu novada Atzinības rakstu saņems Jaunsardzes centra jaunsargu instruktors VALENTĪNS KEIŠS. Saruna ar jaunsargu instruktoru par darbu, pienākumiem un patriotismu.

vadi

Veiksmes prognoze


.