1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
03-05-2024
Vārdadienas šodien: Vijolīte, Viola, Vizbulīte

Valsts prezidents apmeklē Baltinavu

14.jūnijā Valsts prezidents Egils Levits, pieminot komunistiskā genocīda upuru piemiņu, Rīgas pilī tikās ar Sibīrijas izsūtīšanu pārdzīvojušajiem un skolēnu darbu konkursa “Sibīrijas bērni” dalībniekiem, kā arī nolika ziedus pie Brīvības pieminekļa. Savukārt vakar prezidents piedalījās 1940.gada 15.jūnija Masļenku traģēdijas 80.gadadienas atceres pasākumā Baltinavā.

Baltinavā uzņem dokumentālo filmu

Trešdien Baltinavā LTV1 filmēšanas grupa uzņēma dokumentālo filmu “Miers. Robeža. Tilts” par 1920.gada notikumiem Latvijā - noslēgto Miera līgumu ar Krieviju, jaunās valsts robežas tapšanu un dzīvi pierobežā. Latvijas Televīzijā filma būs skatāma 11.augustā, Latvijas-Krievijas robežlīguma 100.gadadienā.

Varēs klausīties Ziemeļlatgales vīru dziesmu albumu

Viļakas novada folkloras kopa “Upīte” izdevusi Ziemeļlatgales vīru dziesmu albumu “Padzīdam i…”, kura ierakstā līdzās folkloras kopas dalībniekiem piedalījušies arī Renārs Kaupers, Kaspars Zlidnis, Jānis Strapcāns, Kristaps Rasims, Guntis Rasims, Katrīna Dimanta un citi. Albuma prezentācija paredzēta 20.jūnijā Upītē.

Kāpēc nesen uzklātā asfaltā izveidojusies bedre?

Lasītājs ievērojis, ka nesen uzklātais asfalta segums Miera ielā, Balvos, jau iebrucis. Viņš jautā: “Kā tad tā – pavisam jauns asfalts un tik slikta kvalitāte. Gribētu zināt, kura firma veica asfalta uzklāšanu un vai tā savam darbam dod arī kādu garantiju?”

Audzēs gardās ogas

Baltinavas novadā noslēdzies biznesa ideju projektu konkurss “Mana biznesa ideja Baltinavā”. No iesniegtajiem biznesa projektiem par konkursa uzvarētājiem atzīti un finansiālu atbalstu saņems divi. Viens no tiem ir novada iedzīvotājs, saimnieciskās darbības veicējs MODRIS RAČS, kurš konkursam bija iesniedzis projektu “Dupurovas zemenes”.

vadi

Veiksmes prognoze


.