1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
03-05-2024
Vārdadienas šodien: Gints, Uvis

"Raxtu Raxti" koncerts iedvesmo priekam

4.jūlijā Viļakas pilsētas estrādē bija pulcējušies vairāk nekā četrsimt cilvēki, kuriem garās solu rindas ļāva apsēsties tālāk vienam no otra, bet koncerta laikā sajusties vienotiem. “Guvu tik daudz sen nebaudītas dvēseli spirdzinošas emocijas!” pēc koncerta teica kāda apmeklētāja no Balvu novada.

Svarīgs paziņojums kapusvētkos

Mūspusē un daudzviet Latvijā turpinās kapusvētku laiks, tostarp sestdien Balvu Rozu kapos, kur pulcējās balvenieši un mūsu novadnieki. Balvu katoļu draudzes prāvests Mārtiņš Klušs pateicās visiem klātesošajiem par kopā būšanu.

Tikai vienreiz var būt pirmo reizi!

Ja pirms kāda laika Baibai Vekšai no Saldus un Vigaram Kaktiniekam no Līvāniem kāds pajautātu, kur notiks viņu laulību reģistrācijas ceremonija, viņi pat iedomāties nevarētu, ka savā baltajā dienā pirmo reizi dzīvē nonāks Viļakā. Baiba un Vigars viens otram ‘jā’ vārdu teica uz Viļakas ezera salas. Viņi ir pirmais pāris visā salas pastāvēšanas vēsturē, kurš par sievu un vīru kļuva tieši tur.

Siena laika sviedri

Klāt jūlijs, un lauku saimnieki priecājas par labi padarītu darbu. Proti, daudzi ir jau sarūpējuši  saviem dzīvniekiem  vajadzīgo siena daudzumu. To sekmējusi  pašu uzņēmība un spars, un, protams, arī ļoti saulainie laika apstākļi, kādi bija. Lai līst sviedri, lai ir grūti būt uz lauka karstajās saules stundās, taču darbs jāpadara. Par siena laika noskaņu pārliecinājās arī “Vaduguns”, izbraucot aizvadītās nedēļas pašā nogalē uz Vectilžas pagastu un tiekoties  ar darba rūķiem.

Čempionāti volejbolā ir sākušies!

Šonedēļ gan Balvos, gan Viļakā sākās abu novadu čempionāti pludmales volejbolā. Balvu Sporta skolas direktora vietnieks pieaugušo sporta attīstībā Edgars Kaļva priecājas, ka mūspusē ir sācies volejbola bums, turklāt ir pamatotas cerības arī par citu sporta veidu atgriešanos. Jau pirmajā posmā pārsteigumu sagādāja daiļā dzimuma pārstāves. Kā nu ne, ja laukumā devās četrpadsmit komandas.

vadi

Veiksmes prognoze


.