1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-07-2024
Vārdadienas šodien: Dita, Marta

Rakstos

Sacensības Balkanos

26.jūlijā plkst. 17.45 skrējēji un nūjotāji aicināti uz sacensībām Balkanos.

Svētki labākajiem šahistiem

 

27. un 28.jūlijā plkst. 11.00 Tilžas vidusskolā pulcēsies labākie šahisti, lai cīnītos tradicionālajā Balvu novada atklātajā šaha turnīrā.

 

Izcīna divas pirmās vietas

14.jūlijā Ludzas novada Pušmucovas pagastā rikšotāju zirgu sacensībās “Ludzas novada kauss 2024” startēja arī mūspuses sportisti. Priecājamies, ka pamatbraucienā un finālbraucienā pirmo vietu izcīnīja Rudīte Zelča no Medņevas pagasta ar zirgu Koman Šen. Jāpiebilst, ka rikšotāju zirgu sacensības ar z.s. “Kotiņi” atbalstu plānots organizēt arī mūspusē – 8.septembrī Baltinavas pagastā.

Turpinās pludmales volejbola turnīrs

Jau rītdien, 10.jūlijā, Balvu pilsētas pludmales volejbola laukumos notiks Balvu novada 2024.gada atklātā čempionāta pludmales volejbolā trešais posms.
Komandu reģistrēšanās notiks sacensību dienā un vietā vienu stundu pirms posma sākuma. Tāpat atgādinām, ka Balvu pilsētas posmos komandas jāreģistrē pie Kaspara Usāna (tel.nr.: 28934650), Viļakas pilsētas posmos – pie Ervīna Veļķera (tel.nr.: 26337477), vai arī tas jāizdara elekroniski iepriekšējā dienā pirms sacensībām, sūtot pieteikumu uz e-pasta adresi: Šī e-pasta adrese ir aizsargāta no mēstuļu robotiem. Pārlūkprogrammai ir jābūt ieslēgtam JavaScript atbalstam, lai varētu to apskatīt. . Dalības maksa katras grupas komandai čempionātā – 10 eiro. Sacensībās cīņa par uzvarām notiek kopumā piecās grupās – “Vīrieši”, “Vīrieši 40+”, “Jaunieši”, “Sievietes” un “Jaunietes”.

Aicina pieteikties dalībai čempionātā

Līdz 1.jūlijam interesenti, kuri vēlas piedalīties Balvu novada čempionātā tenisā, aicināti pieteikties pa tālruni 29432008.

Juristi
vadi

Veiksmes prognoze


.