1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-07-2024
Vārdadienas šodien: Dita, Marta

Rakstos

Gūst uzvaru un piedzīvo zaudējumu

13.augustā Latvijas Futbola federācijas organizētajā “Dali Dali 3.līgas” čempionātā Rugāju stadionā Balvu komanda spēkojās ar “Rēzeknes NSS/FK Saules Puikas” futbolistiem.
Austrumu zonā spēlējošajiem balveniešiem šis bija ļoti svarīgs mačs, lai samazinātu iespējas grupā palikt pēdējā vietā. Spēle norisinājās samērā līdzīgi un visu izšķīra momentu realizācija. Turklāt Balvu komandā sezonas labāko spēli aizvadīja vārtsargs Mārtiņš Žugs, kurš pāris reizes neļāva bumbai nokļūt mūsu sargātajos vārtos brīžos, kad pretinieki atradās ļoti labās sitiena izdarīšanas pozīcijās. Rezultātā pirmo puslaiku balvenieši uzvarēja ar 1:0 – vārtus, esot izgājienā vienam pret pretinieku vārtsargu, guva Dainis Laicāns. Savukārt otrajā puslaikā balvenieši guva vēl trīs vārtus pēc kārtas - ar precīziem raidījumiem izcēlās Artjoms Šaicāns, Niks Ļuļis un Genadijs Fjodorovs. Mača 85.minūtē precīzi bija arī pretinieki, galarezultātā spēlei noslēdzoties ar rezultātu 4:1 balveniešu labā.
Savukārt 19.augustā Rugāju stadionā Balvu komanda piedzīvoja zaudējumu pret “Preiļu BJSS” – 0:6, katrā no puslaikiem ielaižot trīs vārtus. Līdz ar to regulārais turnīrs noslēdzies un tagad balvenieši aizvadīs mačus par 5. līdz 8.vietu.

Juristi
vadi

Veiksmes prognoze


.