1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer
Lapa atjaunota:
26-07-2024
Vārdadienas šodien: Dita, Marta

Rakstos

“Bērnam iedzini paniskas bailes un sabojāji vakaru!”

Pagājušajā nedēļā skarbus vārdus ūdensmotociklistam, kurš vakarpusē vizinājās Balvu ezerā, veltīja kāda sociālā tīkla “Facebook” lietotāja: “Tiešām Tev ezerā trūkst vietas, ka bija jānobrauc gar bērnu trīs metru attālumā, kurš tobrīd atradās uz SUP dēļa? Tu bērnam iedzini paniskas bailes un sabojāji visu vakaru! PALDIES!”

Šis gadījums ir vēl viens pierādījums tam, cik problemātiski Balvu ezerā sadzīvo atsevišķi (ne visi!) ūdensmotociklu īpašnieki un citi atpūtnieki uz ūdens un cik kopumā haotiski šobrīd šie jautājumi ir ne(organizēti). To pie minētās sievietes ieraksta sociālajā tīklā uzsvēra arī citi iedzīvotāji:

Ø “Bijām Balvu pludmalē un redzējām, kā ļoti lielā ātrumā un tuvu peldvietai brauca ūdensmotocikls. Ar draudzeni runājām, ka šādu pārgalvju dēļ ezerā jābūt kādiem ierobežojumiem, jo daži braucēji tik ļoti dižojas, ka piebrauc pie peldētāju galvām, lai varoni (ūdensmotociklistu) varētu pamanīt sejā un viņu ievērtēt!”

Ø “Balvu ezerā sen jau bija nepieciešama kārtības uzraudzība, bet Balvu novada pašvaldībai par to acīmredzot vienalga – līdz brīdim, kad notiks kaut kas šausmīgs un ar letālu iznākumu… Diemžēl…”

Ø “Būtu mācījušies no kaimiņpilsētas Gulbenes. Tur pilsētā nav neviena ezera – visi atrodas ārpus pilsētas. Taču tur ezeri tiek pieskatīti – ar videonovērošanu un laivu.”

Juristi
vadi

Veiksmes prognoze


.